Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Nosauks Latvijā mīlētākās slavenības

Līva Balode, 01.06.2010. 11:19

Ceturtdien, 2010. gada 3. jūnijā, plkst. 11:00 kafejnīcā- grāmatnīcā Meta-Kafe mediju pārstāvji tiek aicināti piedalīties brokastīs ar Latvijas slavenībām, kuru laikā tiks paziņoti pirmo reizi Latvijā veiktā pētījuma MĪLĒTĀKĀS SLAVENĪBAS rezultāti.

Pētījumu kompānija „GfK CR Baltic" sadarbībā ar sabiedrisko attiecību aģentūru "Reputè" un vortālu www.7guru.lv pirmo reizi veikusi pētījumu par Latvijas slavenībām, kas atklāj sabiedrības viedokli, kuras slavenības iedzīvotāji ir iemīļojuši un kuras, iespējams, ir atpazīstamas, bet - ne tik iemīļotas.

Brokastu laikā medijiem būs unikāla iespēja noskaidrot 40 Latvijā mīlētākas slavenības un būt starp pirmajiem, lai uzzinātu, vai dziedātāja Aisha Latvijā ir mīlētāka par Rīgas „Dinamo" vārtsargu Edgaru Masaļski? Vai sabiedrība mīl valsts prezidenta kundzi Lilitu Zatleri? Vai Latvijas sabiedrība vairāk mīl aktierus, vai TV un radio raidījumu vadītājus? Vai sportistu profesionālais sniegums ietekmē sabiedrības mīlestību pret viņiem? Vai TV un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece Gavare ir iemīļota Latvijas lauku reģionu iedzīvotāju vidū un, vai tiešām mūziķis Normunds Rutulis patīk tikai pensionāriem?

Pasākumā piedalīsies „GfK CR Baltic" vadītāja Iluta Skrūzkalne, "Reputè" vadītāja Iveta Antonišķe, kā arī sklavenības- dziedātāja Aisha, aktrises Rēzija Kalniņa un Agnese Zeltiņa, LNT labestības projektu vadītāja Katrīna Pasternaka, mūziķis un radio dīdžejs Normunds Rutulis, bobslejists Jānis Miņins, Latvijas Princese Alise Piterniece un citi.

Brokastu laikā ikvienam būs iespēja piedalīties totalizatorā, nosaucot, viņaprāt, mīlētāko slavenību Latvijā. Totalizatora uzvarētājiem tiks pasniegtas pārsteiguma balvas no www.7guru.lv.

Par pētījumu

Pētījuma laikā tika noskaidrota sabiedrības attieksme pret 40 Latvijā populāriem cilvēkiem mūzikā, sportā, teātrī, televīzijā. Kopā tika aptaujāts 841 Latvijas iedzīvotājs vecumā no 18 līdz 74 gadiem laika posmā no š.g. 6. līdz 24. martam. Respondentiem Latvijas slavenības bija jānovērtē sekojošās kategorijās – patīk, nepatīk, apnicis, neitrāls vai nekad neesmu dzirdējis par tādu. Šī aptauja atspoguļo sabiedrības attieksmi pret slavenībām un to aktualitāti sabiedrībā konkrētā laika periodā dažādās sabiedrības grupās. Turpmāk tā tiks veikta regulāri reizi pusgadā. Pētījuma rezultāti var būt noderīgi medijiem, veidojot saturu, kā arī komunikāciju speciālistiem, izvēloties, piemēram, reklāmas sejas vai pasākuma vadītājus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV