Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Radio "Star FM" svin desmit gadu jubileju

Marta Zandersone, 04.06.2010. 14:30

Jūnijā radio Star FM svin apaļu un ievērojamu jubileju - jau desmit gadi! Svētki tiks skandēti un atzīmēti ar dažādām jautrām izdarībām līdz pat Jāņiem, par svētku kulmināciju izvēloties 18.jūniju! Šajā svinību dienā radio Star FM studijā vienkopus pulcēsies visi dīdžeji un ētera personības, lai ar Latvijā zināmiem mūziķiem turpat studijā tiešraidē dziedātu dziesmas, mielotos ar svētku kūku un vienkārši labi pavadītu laiku! Piektdien arī tiks izlemts, kurš no radio Star FM klausītājiem varēs ballēties uz nebēdu kopā ar saviem desmit draugiem klubā Kaļķu Vārti.

Svētki bez dāvanām nav īsti svētki!

Grūti iedomāties svētkus bez dāvanām, tādēļ radio Star FM komanda desmit gadu jubilejā gatava apdāvināt gan savus klausītājus, gan arī saņemt dāvanas no viņiem. Pārsteigums klausītājiem būs dažādu mūziķi viesošanās radio studijā, kur tiešraidē tiks izpildītas skanīgas svētku dziesmas. Radio Star FM studijā ciemosies un dziesmas dziedās tādi mūziķi kā Lauris Reiniks, Kaža, Mārtiņš Freimanis un citi.

Svētku noslēguma dienā, 18.jūnijā no 10:00 līdz 11:00 radio Star FM studijā vienkopus pulcēsies visas ētera personības, lai turpat studijā tiešraidē dziedātu dziesmas, mielotos ar svētku kūku un vienkārši labi pavadītu laiku! Svētkos piedalīsies Baiba Sipeniece-Gavare, Valters Krauze, Ilvars Jansons, Maija Rozīte un Jānis Romanovskis.

Tiem klausītājiem, kuri vēlas sarūpēt dāvanu radio Star FM un doties uz privātu ballīt kopā ar saviem desmit draugiem - sveiciet mūs ar pašu darinātu, dullu, jautru, krāsainu, pamanāmu un smaidu raisošu dāvanu, kurā atpazīt Star FM! Lūgums apsveikuma bildes sūtīt radio Star FM kolektīvam uz e-pastu: info@starfm.lv. Atraktīvākā apsveikuma autors kopā ar saviem desmit draugiem varēs izbaudīt lielisku ballīti klubā Kaļķu Vārti, bet vēl desmit citi sveicēji dosies lidojumā Aerodium vēja tunelī.

Ieskats Star FM vēstures lapās

Radio Star FM klausītājus ik rītu sveic raidījuma Zoopasta vadītāji Baiba Sipeniece-Gavare, Valters Krauze un Ilvars Jansons, kurš radio Star FM darbojas visilgāk, no 2004.gada. Gandrīz gadu kopš 11:00 klausītājus sveic Maija Rozīte, bet pēcpusdienas var pavadīt Jāņa Romanovska kompānijā, kurš radio Star FM darbojas četrus gadus. Par aktuālāko un jaunāko informāciju rūpējas Ģirts Auzāns, bet kā pelēkais kardināls Star FM raidījumā Zoopasta rosās režisors Kārlis Anitēns.

Pirms tam radio Star Fm darbojušies arī tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā Patriks Grīva, Ansis Klinstons, Egons Reiters, Ģirts Šolis, Aldis Kalniņš, Jānis Strapcāns u.c.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV