Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Izveidots portāls kreisie.lv

Kreisie.LV redakcija, 07.06.2010. 09:03

Pirms dažām nedēļām apritē tika palaists sociāldemokrātiski orientēts ziņu portāls kreisie.lv – ar mērķi vienotā resursā publiskot Latvijas un pasaules kreisā politiskā spārna jaunumus.

Ideja par šāda portāla izveidi pieder Latvijas blogosfēras aktīvistam Džerijam Šternam, kurš pēdējos desmit gadus tāpat aizrāvies ar sabiedrības līdzdalības, patriotisko kustību un kreisās politikas idejām.

„Šis portāls nav saistīts ar konkrētiem politiskajiem spēkiem," stāsta ieceres autors. „Tas radies kā mana personīga iniciatīva senas idejas realizēšanai, esmu tagad atradis arī dažus domubiedrus tā uzturēšanai, kas raksta paši un palīdz meklēt informāciju publicēšanai. Viss darbs notiek pašu spēkiem, bez finansiāla atbalsta no malas. Starp citu, tāpēc kaut kas brīžiem var arī nestrādāt, jo naudas profesionālu programmistu algošanai mums nav."

Liela portāla daļa ir veltīta pašu radītam saturam, taču portālā ir arī papildus sadaļas, kurās nonāk automātiska padeve no citu sociāldemokrātiski domājošu autoru blogiem, twitter kontiem utt. Tādējādi tiek vienuviet veidots apkopojums no visiem sociāldemokrātu resursiem valstī, kuru saraksts tiek arvien papildināts.

Interesenti tiek aicināti sekot portāla kreisie.lv jaunumiem visdažādākajos veidos – piemēram, piereģistrējot savu e-pasta adresi portāla pirmajā lapā.

„Pozitīvais ir tas, ka no mums Jūs nesaņemsiet partiju PR speciālistu noslīpētās smadzeņu skalošanas ziņas, kas domātas vienas partijas izcelšanai un parasti izmanto populismu bez nopietnas argumentācijas," saka portāla redaktors. „Kreisie.lv mēs publicējam „nesaķemmētus" viedokļus, lai atklātu, kas īsti ir Latvijas sociāldemokrāti un ko tādi ziemā ēd."

Portāla jaunumiem iespējams sekot arī sociālajos tīklos, piemēram, www.draugiem.lv/kreisie un www.twitter.com/kreisie.

Kreisie.lv redakcija
info@kreisie.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV