Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Notiks trešais „Vislatvijas alus ātrdzeršanas čempionāts"

Zane Pētersone, 08.06.2010. 09:53 | komentāri (2)

Jau trešo gadu pēc kārtas LNT raidījums „Tautas balss", sadarbībā ar „Cēsu alus", par godu vasaras saulgriežu svētkiem – Jāņiem, rīko „Vislatvijas alus ātrdzeršanas čempionātu", kas norisināsies dažādās Latvijas pilsētās laika posmā no 14.-18. jūnijam.
Notiks trešais „Vislatvijas alus ātrdzeršanas čempionāts"

Tradīcijas turpinās – arī šogad meklēsim ātrāko alus dzērāju Latvijā. „Vislatvijas alus ātrdzeršanas čempionātā" drīkst piedalīties ikviens 21 gadu sasniedzis Latvijas iedzīvotājs. Akcijas laikā notiks 5 reģionālās atlases un fināls, kurā piedalīsies katras reģionālās atlases uzvarētājs.

Čempionāta norises vietas:

14. jūnijs – Liepāja, tirdzniecības centrā „Ostmala";
15. jūnijs – Jelgava, pie tirdzniecības centra „Vivo";
16. jūnijs – Rīga, alus restorāns „Merlin" Spīķeros;
17. jūnijs – Jēkabpils, pie tirdzniecības centra „Jēkabpils" („Rimi");
18. jūnijs – Cēsis, Rožu laukumā.

Tiešraides no atlases pilsētām skaties raidījumā „Tautas balss" darbdienu vakaros, sākot no 14. jūnija, bet „Vislatvijas alus ātrdzeršanas čempionāta" FINĀLU skaties 24. jūnijā plkst. 20:35 LNT kanālā.

Pirmajā „Vislatvijas alus ātrdzeršanas čempionātā" uzvarēja Pāvels Biņķis no Rīgas, izdzerot vienu litru gaišā Cēsu Premium alu sešās sekundēs, bet pagājušajā gadā, otrajā „Vislatvijas alus ātrdzeršanas čempionātā" pēc sīvās cīņas par uzvarētāju kļuva Vidzemnieks Edgars Šverns, kurš pinti alus izdzēra 4,6 sekundēs. Vai šogad tiks uzstādīts jauns alus ātrdzeršanas rekords?

Nāc un piedalies „Vislatvijas alus ātrdzeršanas čempionātā" un kļūsti par šī gada čempionu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV