Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Esmaja.lv uzsāk jaunu telefonakciju „EIROINFO"

Esmaja.lv, 08.06.2010. 12:04

Otrdien, 8.jūnijā, Esmaja.lv uzsāk jaunu telefona akciju „Eiroinfo". Šo akciju laikā iedzīvotājiem būs iespēja zvanītu uz Eiroinfo tālruni 67211111, vai arī rakstītu mājas lapas sadaļā http://www.eiroinfo.esmaja.lv jautājumus, tūlīt saņemot atzītu ekspertu un speciālistu atbildes.

Tuvojoties vasarai, aizvien aktuālāki jautājumi: kā jauniešiem atrast darbu? Kādas ir manas iespējas braukt un strādāt citās valstīs? Kādas ir ES programmas darbaspēka mobilitātei utt. Tāpēc pirmā Esmaja.lv telefona akcija- nodarbinātības politika Eiropas Savienībā, darba spēka mobilitātes iespējas, Eiropas nodarbinātības dienestu tīkls (EURES) u.c. ar nodarbinātības politiku saistīti jautājumi.

Pirmajā akcijā piedalīsies un uz iedzīvotāju jautājumiem gan telefoniski, gan internetā atbildēs Nodarbinātības valsts aģentūras direktore Baiba Paševica. Akcijas laiks: 8.jūnijs no pulksten 12.30- 13.30. šajā laikā un arī pēc tam tiks atbildēts uz visiem interesentu jautājumiem.

Jautājumus jau iepriekš varat iesūtīt, aizpildot jautājumu sadaļu http://www.eiroinfo.esmaja.lv, kā arī sūtīt tos uz e-pastu: redakcija@esmaja.lv, kā arī, zvanot uz tālruni 67211111!

Jautājumu un atbilžu uzdošanu un sagatavošanu varēs vērot arī tiešsaistē www.esmaja.lv.

Telefonakcijas „EIROINFO" ir plānots turpināt, tās paredzētas otrdienās no pulksten 12.30- 13.30. Tā sāksies tūlīt pēc LR2 raisījuma „Eiroinfo".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV