Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Brazīlijas nakts kaislības, eksotiskas dejas un galvu reibinošas izklaides Spicē

Maija Lazdiņa, 08.06.2010. 12:37

No 9. jūnija līdz 11. jūnijam t/k Spice norisināsies jau par tradīciju kļuvušais Šopinga festivāls. Šogad festivāla tēma ir Kaislīgā Brazīlijas nakts. Festivāla kulminācijas naktī, 11. jūnijā, apmeklētāji varēs izbaudīt grandiozu programmu ar elpu aizraujošiem priekšnesumiem – autentisks Brazīlijas karnevāls šovgrupas Spirit izpildījumā, perkusijas un saulaini ritmi ar sitaminstrumentu virtuozu Rihardu Zaļupi, Kapoeira skolas paraugdemonstrējumi, karstasinīgas vasaras dejas – salsa, lambada. Pasākumi norisināsies t/c Spice un t/c Spice Home no plkst. 18.00 līdz diviem naktī.
Brazīlijas nakts kaislības, eksotiskas dejas un galvu reibinošas izklaides Spicē

Apmeklētājus sagaida patīkama iepirkšanās, īpaši izdevīgas cenas t/c Spice un t/c Spice Home veikalos, neredzēti labi piedāvājumi jaunajām vasaras kolekcijām. Karsto stundu atlaides palielināsies katru dienu, Kaislīgās Brazīlijas nakts iepirkšanās laikā sasniedzot pat 80%.

Tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce: „Spice jau trešo reizi rīko šopinga festivālu, kuru atzinīgi novērtējuši mūsu pircēji, un par to liecina rekordlielais apmeklētāju skaits. Šogad festivāla tematika veltīta mūžam saulainajai Brazīlijai, masku karnevālam, košiem tērpiem un kaislīgām dejām. Novēlu ikvienam izjust īstu Brazīlijas svētku atmosfēru, izdejoties no visas sirds Salsas ritmos un izmantot pievilcīgos veikalu piedāvājums, izdarot gudrus pirkumus."

Tikai festivāla laikā, aizpildot anketu, ikvienam būs iespēja piedalīties izlozē un katru dienu laimēt 700 ielūgumus divām personām uz pludmales centra Brazīlija deju burziņu Brazīlijas nakts!

Pasākuma programma no 9. līdz 11. jūnijam t/c Spice Home

„Latvijā lielākā un krāšņākā īrisu izstāde"
Festivālu ieskandinās krāšņākā un lielākā īrisu parāde Latvijā, kurā būs apskatāmas vairāk nekā 100 šķirnes. Izstāde būs apskatāma no 9. līdz 11. jūnijam

„Karstā Baltic Beach Party pēcpusdiena"
Konkurss tētiem Auto 2010, orientēšanās spēle un lielo pludmales čību apgleznošana mazajiem kopā ar Mārtiņu Freimani, Musiqq un Olgu Rajecku tikai 10. jūnijā pa vidu t/c Spice un t/c Spice Home.

„Foto izstāde Baltic Beach Party desmitgades mirkļi"
Desmitgades skaistākie mirkļi un emocijas foto izstādē no aizvadītajiem vasaras koncertiem festivālā Baltic Beach Party. Varbūt kādā no bildēm atpazīsiet sevi. Izstāde aplūkojama no 10. jūnija.

„Samba, Salsa, Lambada..."
Unikāla iespēja ikvienam bez maksas apgūt lambada, salsa un limbo deju soļus Violas Abramovas-Mailītes un Riharda Mailīša meistarklasēs tikai 11. jūnijā.

„Brazīlijas ritmi"
Kopā ar Mājokļa jautājums un t/c Spice Home interjera konsultantēm Kristiānu Lepsi un Zani Skalbergu ikviens varēs uztaisīt glezniņas ar Brazīlijas ornamentiem. Pasaku Nams radošajās darbnīcās būs iespēja izgatavot īstu karnevāla masku un apgleznot seju ar košām krāsām tikai 11. jūnijā.

Pasākuma programma no 9. līdz 11. jūnijam t/c Spice

„Ugunīgais vakara šovs"
Perkusijas un saulaini ritmi ar Rihardu Zaļupi, Kapoeira paraugdemonstrējumi, Brazīlijas karnevāls šovgrupas Spirit izpildījumā, muzikāli priekšnesumi grupas Musiqq izpildījumā, dažādi konkursi un balvas tikai 11. jūnijā.

„Karstasinīgās dejas"
Vakara kulminācijā, īsi pirms pusnakts, norisināsies lielais sadejošanās maratons, kas noslēgsies ar svētku salūtu Konfetti lietu. Izdejosimies no visas sirds vienā no lielākajām deju parādēm kopā t/c Spice 1. stāvā pie informācijas centra tikai 11. jūnijā.

„Pārsteidz mīļoto ar Brazīlijas bikini vaksāciju"
Tikai festivāla laikā dāmām būs iespēja par pievilcīgu cenu iegūt Brazīlijas bikini vaksāciju, kas strauji iekarojusi popularitāti arī mūsu platuma grādos. To atzinīgi novērtējuši mūsu Latvijas vīrieši. Brazīlijas bikini vaksācija ir kļuvusi par šīs vasaras must have. Tikai 11. jūnijā.

„Pārspēj Ronaldo futbola sitienos"
Savukārt mazajiem ķipariem būs iespēja piedalīties konkursā Pārspēj Ronaldo futbola sitienos un uzspēlēt futbolu t/c Spice tikai 11. jūnijā .

Garajā iepirkšanās maratonā apmeklētājus ar enerģiskiem priekšnesumiem uzmundrinās Biznesa augstskola Turība karsējmeitenes.

Šopinga festivālu vadīs un par jautrību tajā rūpēsies Ēriks Loks.

„Šopinga festivāla Spicē" programma pielikumā un arī mājas lapā: www.spice.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV