Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

"IKI" Rīgai dāvina rožu dobi

Agnese Upīte-Upeniece, 09.06.2010. 11:06

"IKI" jaunās lojalitātes kampaņas ietvaros 4.jūnijā pie Lavijas Nacionālās operas tika rīkots īpašs pasākums sievietēm, kura laikā "IKI" dāvināja Rīgai rožu dobi, ļaujot pilsētai uzziedēt. Tāpat pie operas atradās īpaša, ar Latvijā ražotu gultas veļu "Dream'n beauty" saklāta sapņu gulta, kurā ikvienai sievietei bija iespēja nofotografēties ar Valdi Škutānu. Vēlāk sapņu gulta devās arī uz TC "Alfa".
"IKI" Rīgai dāvina rožu dobi

Īpašais pasākums bija veltīts jaunajai "IKI" lojalitātes kampaņai. Pirmo reizi Latvijā organizēto lojalitātes akciju vēsturē "IKI" piedāvā ekskluzīvu satīna gultas veļu "Dream'n beauty", kas ražota Latvijā – izveidots īpašs dizains, radīts jauns zīmols – un tā par īpašām akcijas cenām ir pieejama tikai "IKI" veikalos. Kopumā lojalitātes programmas ietvaros pieejami deviņi gultas veļas komplektu dizaini, ko "IKI" izraudzījies starp aptuveni 50 piedāvātajiem variantiem. Pircējiem pieejamas arī spilvendrānas un palagi dažādās krāsās, ko var kombinēt ar visiem komplektiem.

Papildu lojalitātes programmai "IKI" plāno veikt pētījumu, lai noskaidrotu, par ko sapņo Latvijas sievietes, kas viņām ir būtisks saldam miegam, kāda ir viņu miega kvalitāte un kā tā ietekmē sieviešu iepirkšanās paradumus.

Lojalitātes programma sākās 2010.gada 21.maijā un Latvijā ražoto gultas veļu "Dream'n beauty" par īpašo akcijas cenu varēs iegādāties līdz 1.oktobrim vai kamēr prece ir veikalā, jo akcijas preču skaits ir ierobežots. Lai akcijā piedalītos, ikviens aicināts iepirkties jebkurā "IKI" lielveikalā un par katriem 5 pirkuma latiem saņemt vienu akcijas uzlīmi. Tās sakrājot un ielīmējot īpašajās akcijas kartītēs, varēs iegādāties īpašā dizaina satīna gultas veļu. Turklāt, katrs pēc vajadzības varēs izvēlēties – krāt vienvietīgam vai divvietīgam gultas veļas komplektam.

Par "IKI":
"IKI" ir Baltijā trešais lielākais mazumtirdzniecības veikalu tīkls, kas nodrošina 9200 darba vietas vairāk kā 230 tirdzniecības centros Latvijā un Lietuvā. Šobrīd Latvijā darbojas 29 "IKI" veikali – Rīgā, Valmierā, Siguldā, Liepājā, Ventspilī, Carnikavā, Daugavpilī, Kauguros, Jelgavā un Baložos.

Par "Palink":
SIA "Palink" mazumtirdzniecības jomā Latvijā darbojas ar diviem veikalu zīmoliem – "IKI" un "Cento" kā ikdienas pārtikas un nepārtikas preču tirgotājs ar periodiskiem vispārējiem akciju piedāvājumiem visiem Latvijas iedzīvotājiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV