Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Andrejsalā norisināsies Brīvais tirgus

andrejsala.lv, 10.06.2010. 09:26

Sestdien, 12. jūnijā, no pulksten 14.00 līdz 18.00 Andrejsalā, pie radošā centra Komutators (garāža Andrejostas ielā 4), darbosies brīvais tirgus. Tas būs tirgus vislabākajā izpausmē – pilnīgi brīvs no naudas klātbūtnes, un tā veidošanā var piedalīties ikviens interesents. Nesiet uz Andrejsalu jums nevajadzīgās, liekās mantas (drēbes, sadzīves priekšmetus u.c.) un dāvājiet tās apmaiņā pret smaidu tiem, kas saskata tām turpmāk pielietojumu. Protams, varēsit atrast arī sev ko noderīgu.
Andrejsalā norisināsies Brīvais tirgus

„Veidosim šo tirgu kā svētkus, kuros dāvanas brīvi tiks pasniegtas un pieņemtas, jo lietās, kurās pats vairs neredzi pielietojumu un grasies vienkārši izmest, cits var gūt prieku. Spītēsim hipermārketu kultam, kur naudā ir bauda! Būsim kopā, dosim un ņemsim brīvā gaisotnē, valdot draudzībai, relaksēsimies un priecēsim sevi un citus, īsto noskaņu gūstot no muzikālās geto folkloras, jo tirgus laikā skanēs un rībinās true school hiphops," saka brīvā tirgus organizatore, Komutatora pārstāve Zane Špune.

Papildu informācijai: Zane, 20035383, http://web.me.com/komutators.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV