Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Ar 10 000 taureņiem iespējams atveseļoties 5 bērniem

Maija Straupmane, 10.06.2010. 12:28

No 14. jūnija līdz 12. jūlijam labdarības organizācija „palīdzēsim.lv" rīko akciju „Ar 10 000 taureņiem palīdzēsim.lv bērniem". Tās mērķis ir savākt 10 000 latu piecu bērnu ārstēšanai, kuriem ļoti nepieciešams līdzcilvēku atbalsts. 14. jūnijā plkst. 16:00 tirdzniecības centrā „Mols" notiks akcijas atklāšanas pasākums ar Madonas „Zaļā kora" pārstāvjiem, flautisti Maiju Fogeli un īpašo akcijas taureņu izgatavošanu, kurā aicināts piedalīties ikviens.
Ar 10 000 taureņiem iespējams atveseļoties 5 bērniem

Akcijas laikā nepieciešams savākt 10 000 latu jeb 10 000 taureņu, lai Lindai un Raivim sagādātu dzirdes aparātu, bet Valērijai, Iļjam un Rūtai - rehabilitācijas kursu.

Tā kā akcijas „Ar 10 000 taureņiem palīdzēsim.lv bērniem" simbols ir taurenis, uz atklāšanas pasākumu „Molā" izgatavot savu taureni aicināts ikviens, kas vēlas izrādīt savu labo gribu un atbalstu grūtībās nonākušajiem bērniem. Visi pasākumā tapušie taureņi rotās „Mola" taureņu debesis kopā ar pārējiem akcijas taureņiem. Par katru, kurš akcijas laikā ziedos 1 latu bērnu ārstēšanai, tirdzniecības centra „Mols" griestos tiks iekārts viens taurenis, akcijas noslēgumā veidojot krāsainu taureņu pasauli bērnu priekam.

„Visi šie bērni ir pelnījuši pilnvērtīgu attīstību un kopīgu vasaras baudīšanu ar saviem vienaudžiem. Diemžēl viņu ģimenes dārgo ārstēšanas izmaksu dēļ nespēj nodrošināt bērniem visu nepieciešamo, tādēļ ir būtisks mūsu visu atbalsts un atvērtās sirdis. Ticu, ka labie darbi mums vienmēr atmaksājas un ļoti ceru, ka „Mola" griestus ļoti drīz rotās neskaitāmu taureņu pulks", stāsta Lelde Gangnuse, tirdzniecības centra „Mols" menedžere.

Akcijas vidū jeb 3. jūlijā plkst.12:00 koncertprojekts "Taureņu vasaras" tirdzniecības centrā „Mols" dāvinās labdarības koncertu. Koncertuzvedumā ar Anitas Rezevskas mūziku piedalīsies Latvijas estrādes solisti: Ance Krauze, Normunds Rutulis, Zane Gudrā, Kaspars Markševics, aktieris Valdis Vanags, TDA „Zelta sietiņš" dejotāji un VEF Kultūras pils bērnu vokālā ansambļa „MOMO" dziedātāji. Katram ziedotājam pasākuma laikā tiks dāvināts muzikālās pasakas „Taureņu vasaras" audio ierakstu bezmaksas lejupielādēšanai no www.palidzesim.lv mājas lapas. „Molā" notiks vienīgais koncertprojekta bezmaksas uzvedums.

Akcijas noslēgumā, 12.jūlijā, visi 10 000 taureņi pacelsies spārnos. Bērnus un viesus priecēs koncerts ar „palīdzēsim.lv" bērnu un viņu atbalstītāju piedalīšanos.

Bērniem varat palīdzēt, veicot ziedojumu gan uz vietas tirdzniecības centrā „Mols", gan „palīdzēsim.lv" kontā, norādot konkrētu mērķi (piem. „taureņu akcija– Rūtai")

NODIBINĀJUMS "PALĪDZĒSIM.LV"
Vienotais reģ. Nr. 40008137568
Adrese: Jauniela 21-1, Rīga, LV-1050

NORĒĶINU REKVIZĪTI:
AS "SEB banka"
LV90UNLA0050013761397
SWIFT kods: UNLALV2X
Vairāk informācijas par labdarības pasākumu un aktualitātēm organizācijas mājas lapā www.palidzesim.lv, vai atbalstītāju mājas lapās www.mansmazais.lv, www.momogroup.lv un www.mols.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV