Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

LNT rādīs „Trešo Vislatvijas Cēsu alus sievu nešanas čempionātu"

Zane Pētersone, 15.06.2010. 09:58

LNT Līgo ieskaņai pirmdienas vakarā, 21. jūnijā plkst. 21:05 piedāvā sirsnīgā ģimenes pasākuma „Trešais Vislatvijas Cēsu alus sievu nešanas čempionāts" pārraidi.
LNT rādīs „Trešo Vislatvijas Cēsu alus sievu nešanas čempionātu"

Pagājušajā sestdienā, 12. jūnijā, turpinot tradīciju, atpūtas parkā „Rāmkalni", notika „Trešais Vislatvijas Cēsu Alus sievu nešanas čempionāts", kurā vīri mērojās spēkiem sievu nešanai kalnā. Čempionātā piedalījās pāri, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu un mīļotā sver vismaz 50 kg. Šogad čempionātam bija arī starptautiska pieskaņa, jo tajā piedalījās Lietuvas sievu nešanas čempioni. Līdzjutējiem, skatītājiem bija iespēja piedalīties dažādos jaunos un jau zināmos konkursos - sievu turēšanā, vistu mešanā tālumā, kalnā braukšanā ar velosipēdu, kā arī citās aktivitātēs pieaugušajiem un bērniem. Pasākumu vadīja un sacensību startam iedrošināja neviens cits kā sirsnīgais spēkavīrs Raimonds Bergmanis.

„Sievu nešanas čempionāts" ar katru gadu gūst arvien lielāku cilvēku atsaucību. Pirmajā sievu nešanas čempionātā uzvarēja pāris, kurš distanci veica 38,16 sekundēs, bet pagājušajā gadā par uzvarētājiem kļuva pāris, kurš distanci veica 35,28 sekundēs.

Bet vai šogad vīri ir tik pat stipri kā pirms gada? Kurš pāris šogad veicis noteikto distanci visātrāk un dosies romantiskā ceļojumā uz Kipru, skaties pirmdien, 21. jūnijā, plkst. 21:05 LNT kanālā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV