Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

Zvani un uzzini, kā sākt savu biznesu

Esmaja.lv, 16.06.2010. 10:43

Šodien vortāls Esmaja.lv Eiroinfo telefona akcija - Kā sākt savu biznesu? Uz jautājumiem telefoniski un tiešsaistē (internetā www.esmaja.lv) no 12.30 līdz 13.30 atbildēs izdevniecības "Lietišķās informācijas dienests" izpilddirektore un biedrības "LĪDERE" valdes priekšsēdētāja Aiva Vīksna. Aicinām zvanīt un uzdot sevis interesējopšo jautājumu ekspertam!

Esmaja.lv redaktors Ansis Bogustovs saka: "Aiva Vīksna ir pazīstama uzņēmēja, grāmatas "Savs bizness" autore un mentoringa kustības aizsācēja Latvijā. Tāpēc viņas padomos un idejās ir vērts ieklausīties. Ceru, ka to izmantos arī www.esmaja.lv lasītāji". Šībrīža Latvijas ekonomiskā situācija neļauj sēdēt rokas klēpī salikušiem, ir jādarbojas, jāmeklē izeja, ja iespējams, jāuzsāk sava uzņēmējdarbība. "Varbūt mūsu akcija kāda palīdzēs saprast un atrast savu iespēju", uzskata A.Bogustovs. Šobrīd svarīgi tādi jautājumi kā: ES nauda biznesa atbalstam. Kā atrast biznesa ideju? Ko darīt birokrātijas džungļos? Kā izmantot jau esošos resursus, piemēram, mentoringa ideja utt.

Jautājumus jau iepriekš varat iesūtīt, aizpildot jautājumu sadaļu http://www.eiroinfo.esmaja.lv, kā arī sūtīt tos uz e-pastu: redakcija@esmaja.lv, kā arī, zvanot uz tālruni 67211111!

Pirmajā www.esmaja.lv telefonakcijā, kurā piedalījās Nodarbinātības valsts aģentūras vadītāja Baiba Paševica, tika atbildēts uz vairāk kā 30 jautājumiem par nodarbinātības politiku ES.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV