Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rīgas Motormuzejs piedāvā Līgo svētkus Gulbenes depo

Ieva Bērziņa, 16.06.2010. 12:59

Ieskandējot Jāņus, Rīgas Motormuzejs un Gulbenes-Alūksnes bānītis piedāvā retro tehnikas svētkus Gulbenes depo. Antīko automobiļu un dzelzceļa tehnikas izstāde notiks 19. un 20. jūnijā pie Gulbenes dzelzceļa stacijas.
Rīgas Motormuzejs piedāvā Līgo svētkus Gulbenes depo

Pasākuma dalībniekiem, pilsētniekiem un pilsētas viesiem īpašā industriālā vidē būs iespēja izbaudīt pirmssvētku ielīgošanas atmosfēru. Depo teritorijā būs apskatāmi pagājušā gadsimta 50-70-to gadu retro spēkrati – Moskviči, Volgas, Zaparožeci un dzelzceļa sastāvi. Interesentiem būs iespēja arī vizināties ar dzelzceļa drezīnām un apmeklēt depo tehniskās garāžas. Pasākuma kulminācijā - vakarā Gulbenes stacijā tiks demonstrēta visu laiku leģendārākā Rīgas kinostudijas mākslas filma „Limuzīns Jāņu nakts krāsā".

Līgo svinības Rīgas Motormuzejā turpināsies 25., 26. un 27. jūnijā, kad apmeklētājiem tiks piedāvāts bez maksas muzeja gaisotnē blakus leģendārajam „žigulītim" noskatīties filmu par limuzīnu Jāņu nakts krāsā. Seansi tiks organizēti katru dienu plkst. 14:00 un 16:00.

Pasākuma programma Gulbenes depo:

19. jūnijs

Plkst. 11:00 antīkie automobiļi būs aplūkojami pie Rīgas Motormuzeja;
Plkst. 16:00 antīko automobiļu parāde Gulbenes ielās;
No plkst. 17:00 retro tehnikas izstāde Gulbenes depo teritorijā;
Plkst. 20:00 Gulbenes stacijā tiks demonstrēta Rīgas kinostudijas mākslas filmu „Limuzīns Jāņu nakts krāsā".

20. jūnijs

Līdz plkst. 13:00 retro tehnikas izstāde Gulbenes depo.

Ieeja visos pasākumos būs bezmaksas.

Pasākumu organizē Rīgas Motormuzejs sadarbībā ar SIA „Gulbenes – Alūksnes bānītis", Latvijas Antīko automobiļu klubu, Gulbenes domi un Rīgas kinostudiju.

Vairāk informācijas:
Pasākuma kurators: Rolands Buliņš 28633651
e-pasts : info@motormuzejs.lv;
www.motormuzejs.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV