Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Līgo pasākumi Vecrīgā

Agris Semēvics, 16.06.2010. 13:59

Šogad visiem Rīgā paliekošajiem līgotājiem svētku sajūtas baudīt piedāvā arī vasaras muzikālais restorāns "Nekādu problēmu" un jaunatvērtais brīvdabas atpūtas parks "Egle". Abi Vecrīgas lielākie „alus dārzi" būs parūpējušies par īpašām svētku muzikālajām programmām, atbilstošu ēdienu karti un Līgo svētkos neiztrūkstošo alu īpaši plašā klāstā.

Doma Laukuma restorāns "Nekādu problēmu" uz savas skatuves aicinās Laimi Rācenāju, kurš jau no 19:00 izklaidēs publiku ar speciāli Līgo vakaram sagatavotu programmu.

Savukārt brīvdabas atpūtas parks "Egle", arī no plkst. 19:00 pulcinās līgotājus svinēt svētkus kopā ar Miku Dukuru un grupu, kā arī ar Flame, kurš muzicēs grupas Kreisais Pagrieziens sastāvā.

Abu „alus dārzu" pirmā persona - uzņēmējs Uģis Putniņš pauž savu pārliecību: „Nenoliedzami tā ir eksotika! Līgo vakars Vecrīgā ir sava veida piedzīvojums, turklāt kontrastā ar tradicionālo izpratni par svētku svinēšanas vietas izvēli. Esmu pārliecināts, ka šie svētki nekad pilnībā neienāks pilsētas mūros, un to arī nevajag, tomēr ikvienam iesaku vismaz reizi neliegt sev izbaudīt gada īsākās nakts un senās pilsētas īpatnējo harmoniju. Mēs būsim gatavi ikvienu iepriecināt ar labu mūziku, gardiem ēdieniem un latviešu tradicionālo alu. Priecīgus svētkus!"

Arī Jāņu dienas izskaņā, 24. jūnija vakarā, svētki turpināsies un restorānā "Nekādu problēmu" uzstāsies Žanna Blagovešenskaja, bet Vecrīgas Tirgoņu ielas otrajā galā – atpūtas parkā "Egle" par muzikālu omulību gādās grupas Vētras Saites un Romiros.

Ieejas biļetes izklaides programmu baudīšanas nav jāiegādājas, jo visi muzikālie notikumi šajos Vecrīgas „alus dārzos" vienmēr ir bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV