Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Saulkrasti aicina visus būt kopā novada svētkos „Mūsu upes tiekas jūrā"

Vija Skudra, 16.06.2010. 17:23

Pilsēta, kurā saule tik dāsna, kurā jūra sniedz veldzi un prieku, aicina visus pabūt Saulkrastos un svinēt kopā! Svinības iecerētas kā iespēja ikvienam viesim iepazīt mūsu novadu un pilsētu tās daudzveidībā, jo šoreiz par caurviju motīvu esam izvēlējušies četras upes, kas plūst Saulkrastos.

Svētku moto : „Upes plūst un satiekas jūrā, ļaudis satiekas Saulkrastos!"

2.jūlija vakarā viesus uzņems Inčupe – mākslinieku un talantu upe, kur Baltās kāpas rajonā, pie ietekas Inčupē, visi varēs piedalīties gleznotāju vakara plenērā un ,saulei rietot, baudīt īpašu mūziku kopā ar Jolantu Gulbi un Mirage Octet.

3. jūlija rīts ir Aģes – zvejnieku un sportistu upes – rīts. Pie k/n „Zvejniekciems" gan zvejnieku rīta rosmes vingrojumi, gan futbols, gan novada Skolu jaunatnes X dziesmu un deju svētku dalībnieku koncerts „Iegriez vilciņu!"; savukārt aktīvās atpūtas centrs „Koklītes" visus gaida, lai pašā rīta agrumā spēkotos makšķerēšanas sacensībās, pēc tam arī volejbolā un basketbolā.

Pusdienlaikā visus gaida Pēterupe – te, pilsētas pašā centrā, gan tirgus, gan Domes dārzā visu priekam – māksliniecisko kolektīvu priekšnesumi, gan atrakcijas bērniem, gan Pētera vārda nesēju sumināšana, gan sienas gleznojuma „Reinis ganos" atklāšana pie Reiņa Kaudzītes vasaras namiņa, gan svētku gājiens, kura devīze šoreiz ir „Visas upes klusi tek, bet mūsējas..?"

3. jūlija vakars paies pie Ķīšupes – atpūtas un kūrortu upes, jo Saulkrastu brīvdabas estrādē visis kopā būsim vakara svētku koncertā, bet pēc tam – kopā ar Lauri Reiniku, Aishu, Gintu Ēķi un Kristapu Krievkalnu dejosim, dziedāsim, līdz pienāks rīts.

4. jūlijs – svētku svētdienas rīts aicina uz Zvejniekciema stadionu, kur gadskārtējā suņu izstāde un pēcpusdienā - uz koklētāju ansambļu lielkoncertu „Kokle – zināmā un nezināmā", kurā vienlaikus skanēs vairāk kā 30 koklētāju no visas Latvijas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV