Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Līgo svinībās krastmalā piedalījās daudzi tūkstoši cilvēku

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 24.06.2010. 22:24

Līgo svinības galvaspilsētā, kas pirmo reizi tika rīkotas pilsētas centrā, 11. novembra krastmalā, pulcēja daudzus tūkstošus svinētāju.
Līgo svinībās krastmalā piedalījās daudzi tūkstoši cilvēku

Cilvēki labprāt baudīja koncertprogrammu, kas tika rīkota uz vairākām skatuvēm, izmantoja iespēju atrasties pie ugunskuriem, cept sagatavoto cienastu un atpūsties krastmalā izvietotajās kafejnīcās.

„Esmu pārliecināts, ka gan rīdziniekiem, gan pilsētas visiem Līgo svētki Rīgā sagādāja prieku un nākamgad mēs varēsim tos sarīkot vēl labākus un jautrākus, ieviešot jaunu, skaistu tradīciju. Pateicos svētku organizatoriem, kārtības sargiem un visiem līgotājiem!", saka Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, kurš arī pats piedalījās svinībās krastmalā.

Svētki galvaspilsētā pagāja bez īpašiem starpgadījumiem, naktī no 23. uz 24. jūniju tika sastādīti mazāk nekā 10 administratīvie protokoli.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV