Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

MAMMU aicina atzīmēt pirmo vispasaules Sociālā Biznesa Dienu

Laura Komisare, 28.06.2010. 10:20

Šodien, 28.jūnijā, cilvēki visā pasaulē atzīmē pirmo vispasaules Sociālā Biznesa Dienu. Arī turpmāk vienreiz gadā šajā datumā notiks pasākumi veltīti Sociālajam Biznesam un tā ideju radīšanai, apmaiņai un diskusijām.
MAMMU aicina atzīmēt pirmo vispasaules Sociālā Biznesa Dienu

Sociālā Biznesa Dienu rīko organizācija Grameen Creative Lab, kas tika radīta ar mērķi paātrināt un izplatīt sociālā biznesa virzību. Tieši tāpat kā pirmais sociālais bizness – Grameen Banka, kas izsniedz mikrokredītus, šāda veida uzņēmējdarbība ir definēta kā bez-zaudējumiem un bez-dividendēm strādājoša, ar mērķi risināt kādu sociālu problēmu. Šodien notiks vairākas interaktīvas informatīvās sesijas. Detalizētāka informācija par šīsdienas pasākumiem, kā arī par Nobela Miera prēmijas laureāta, Muhameda Junusa Sociālā Biznesa konceptu, gūtu padziļinātu ieskatu pēdējos jauninājumos un pievienotos diskusijai, ikviens ir aicināts apmeklēt mājas lapu www.grameencreativelab.com.

Kā pirmais sociālā biznesa projekts Baltijā, kurš darbojas pēc Grameen principiem, MAMMU uzņemas atbildību pret sabiedrību, radot jaunas darba vietas māmiņām. Rezultāts ir augstas kvalitātes, ekskluzīvs un mūžam mainīgs modes zīmols, kura galvenās virzītājas ir mātes. MAMMU tic, ka atšķirīgs biznesa formāts mūsdienās ir ne tikai iespējams, bet ir gluži nepieciešams.

Vairāk par MAMMU varat atrast mājas lapā www.mammu.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV