Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Sākas bērnu un jauniešu studijas MarieN organizētā vasaras nometne „Sapņi piepildās"

Kristīne Tjarve, 28.06.2010. 13:08

Šodien, 28.jūnijā darbu sāk pirmā no četrām iecerētajām bērnu un jauniešu studijas MarieN organizētajām vasaras nometnēm „Sapņi piepildās". Nometnes norisināsies līdz pat jūlija beigām atpūtas kompleksā „Jaunsvelmes" Ogres rajonā.

Kā jau 6 gadus, bērnu un jauniešu studija MarieN šajā vasarā rīko nometnes, kuru programma iekļauj aktiermeistarību, vokālu, deju, mākslas un sporta nodarbības bērniem un jauniešiem, kā arī ekskursijas un izjādes ar zirgiem.

Šogad nometnēs nodarbības vadīs pieredzējuši vokāla un deju pedagogi Agnese Barone, Jolanta Patmalniece un Gunta Stade, horeogrāfe Inga Raudinga, hip hop pasniedzējs Aleksandrs Ivanovs, sporta deju dejotāja Anna Vorončuka, kā arī breika dejotājs Andžejs Začiņajevs. Meistarklases pasniegs dziedātāji Andris Ērglis, Kristīna Zaharova un Daina Ozoliņa, kā arī daudzu šovu producente Dita Torstere.

Nodarbību programmas ir sastādītas tā, lai audzēkņi līdzvērtīgi spētu pilnveidot gan savu fizisko ķermeni, gan garīgo pasauli. Pateicoties MarieN Studio plašajam radošo virzienu klāstam un profesionālu pedagogu kompetencei, bērni pilnveido savu personību, savas spējas un talantus, kā arī saskarsmes spējas – kļūst pašpārliecinātāki, pašapzinīgāki, atvērtāki un saprotošāki komunikācijā ar apkārtējiem.

Pateicoties kultūru dažādībai, bērni arī pārvar valodu barjeru – dažādās valodās runājošie bērni komunicē, gan strādājot nodarbībās, gan arī ikdienas saziņā, un kļūst saliedēti, vienoti un organizēti. Ļoti labi to var vērot MarieN studijas koncertējošās pop-grupas attiecībās, kuras pēc kopīga laika pavadīšanas nometnē kļuva saliedētākas.

Nometnes tiks rīkotas atpūtas kompleksā „Jaunsvelmes" Ogres rajonā, Ķeguma novadā. Kopumā tās apmeklēs 175 bērni, katrā nometnē pa 35. Septiņas dienas ilgstošās nometnes notiks šādos laikos:
1.maiņa 28.06.– 04.07.
2.maiņa 05.07. – 11.07.
3.maiņa 12.07. – 18.07.
4.maiņa 19.07. – 25.07.

Projektā iesaistītie bērni nometnes nodarbību laikā gatavo priekšnesumus, ar kuriem priecēs vecākus, pasniedzējus un ikvienu apmeklētāju. Visi interesenti ir laipni aicināti apmeklēt nometņu gala koncertus atpūtas kompleksā „Jaunsvelmes", Ogres rajonā, Ķeguma novadā 4., 11., 18., 25. jūlijā un 1. augustā plkst. 15.00.

Papildu informācijai:
Jolanta Patmalniece
BDR „MarieN Studio" projektu vadītāja mob. tel.28382791
Ņina Šuvalova
BDR „Marien Studio" direktore, mob. tel.. 29228772
http://www.marien-studio.lv/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV