Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Aldaris sadarbosies ar Bauskas alu

Laura Krastiņa, 28.06.2010. 15:48

Latvijas lielākā alus darītava Aldaris sadarbosies ar Bauskas alus darītavu, nodrošinot tās produkcijas pārdošanu un piegādi tirdzniecības vietām. Vienošanās ļaus Bauskas alum piegādāt savu produkciju plašākā teritorijā un lielākam patērētāju lokam nekā tā tiek izplatīta šobrīd.

A/s Aldaris izpilddirektors Tomass Panteli (Thomas Panteli): „Esam lepni, ka varam izvērst mūsu sadarbību ar vienu no perspektīvākajām mazajām alus darītavām Latvijā – Bauskas alu. Carlsberg Grupā, kurā ietilpst arī Aldaris, šāds sadarbības modelis ir plaši izplatīts, jo tas ļauj pēc iespējas efektīvāk izmantot pušu resursus, kā arī taupīt dabas resursus. Aldaris loģistika un pārdošana ir ļoti labi attīstīta, tādēļ nešauboties varējām piedāvāt augstu servisa kvalitāti. Sadarbība ļaus ne tikai Bauskas alum paplašināt produkcijas pieejamību tirdzniecības vietās, bet arī Aldarim uzlabot loģistikas efektivitāti, jo klusajā alus sezonā nebūs jālaiž reisā pustukšas automašīnas."

SIA Bauskas alus valdes loceklis Vladimirs Barskovs: „Vienošanos ar Aldaris slēdzam ar mērķi palielināt savas produkcijas noietu Latvijas tirgū. Līdz šim lielākais produkcijas realizācijas tirgus ir bijis Rīga un Rīgas reģions. Paredzam, ka sadarbība ar Aldaris ļaus mūsu produkcijai sasniegt arī tālākos Latvijas reģionus, līdz ar ko palielināt savu patērētāju loku. Gribu uzsvērt, ka arī turpmāk visa produkcija ar zīmolu Bauskas alus tiks ražota tikai un vienīgi uzņēmumā Bauskas alus, stingri ievērojot klasisko alus darīšanas tehnoloģiju".

Sadarbības līgums paredz tiesības Aldarim izplatīt Bauskas alus produkciju, tai pat laikā neierobežo arī Bauskas alum rīkoties, nodrošinot savas produkcijas piegādi un pārdošanu. Sadarbības līgumā nekādā veidā netiek apskatīta iespējamā pušu īpašnieku maiņa.

Aldaris ir dibināts 1865. gadā un ir lielākā alus darītava Latvijā, kā arī viena no lielākajām Baltijas valstīs. Aldaris ir Carlsberg Grupas uzņēmums. Aldara produktu portfelī ir aptuveni 50 dažādu dzērienu, kas pārstāv piecas grupas – alu, dzeramo ūdeni, alkoholiskos kokteiļus, bezalkoholiskos dzērienus un enerģijas dzērienus.

SIA Bauskas alus ir dibināts 1981.gadā. Laika gaitā uzņēmums veicis ievērojamas investīcijas, lai celtu savas ražotās produkcijas kvalitāti. Alus darītavas lepnums ir tā klasiskā alus darīšanas tehnoloģija un augsti kvalificētie darbinieki, tai skaitā vecākais aldaris un alus speciālists Latvijā, Kārlis Zālītis. Uzņēmuma produkcijas sortimentā ietilpst alus un bezalkoholiskie iesala dzērieni, kuru ražošanas procesā netiek pielietoti konservanti.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV