Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Dāniete Līgo priekšvakarā laimē 73 tūkstošus eiro

Raimonds Andžāns, 30.06.2010. 12:40

Līgo svētku priekšvakarā, 2010. gada 23. jūnijā, Dānijas iedzīvotāja Martina C, izdarot vienu likmi 3,6 eiro (2,50 latu) apmērā Betway.com interneta tiešsaistes spēlē „Treasure Nile" laimēja 73 688 eiro.

Intervijā ar Betway.com pārstāvi, lielā laimesta ieguvēja Martina C nevēlējās atklāt savu vecumu un nodarbošanos un uz jautājumu, ko viņa plāno iesākt ar laimēto naudas summu atbildējusi ļoti īsi: „Pašlaik vēl nezinu ko darīšu ar naudu, taču man vienmēr ir paticis kaut ko laimēt". Martina līdz šim ir spēlējusi vairākas tiešsaistes spēles, taču pēdējo laika viņas favorīti ir „Treasure Nile" un „Mega Moolah" spēles. Treasure Nile Martina sāka spēlēt pirms pieciem mēnešiem.

Treasure Nile ir populāra interneta tiešsaistes video automātu spēle, ar lieliem tiešsaistē pieejamajiem laimestiem, ko ikdienu spēlē vairāk nekā 2000 spēlētāju visā pasaulē. Pēdējo divu gadu laikā, Betway.com spēlē Treasure Nile ir laimēti pieci džekpoti un laimestos spēlētājiem izmaksāti vairāk nekā 2,8 miljoni ASV dolāru.

Uzziņai:

Viens no vadošajiem Latvijas interneta totalizatora, pokera un tiešsaistes spēļu portāls Betway.com Latvijā darbojas kopš 2006.gada. Betway.com ir kazino licence Maltā, tā darbību pārrauga Maltas Azartspēļu komisija un e – komercijas un interneta spēļu regulators eCOGRA (e – Commerce and online gaming regulation and assurance).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV