Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Šodien tika dots starts testa braucienam "apPasaule 2007"

easyget.lv, 30.04.2007. 14:20 | komentāri (1)

Šodien plkst.14 no Ziemeļu mola tika dots starts motociklistu ekspedīcijas "apPasaule 2007" braucienam apkārt Baltijas jūrai.
Šodien tika dots starts testa braucienam "apPasaule 2007"

Galerijas:

Ekspedīcijā piedalīsies četri motociklisti - Sils, Zigmārs Brunavs, Kaspars Bīlāns, Jānis Rancāns.

Motociklisti veiks aptuveni 8000 kilometru garu braucienu gar Baltijas jūras sauszemes robežu no mola, virzoties uz Lietuvu, Poliju, Vāciju, Dāniju. Tālāk brauciens noritēs uz ziemeļiem gar jūras krastu Zviedrijā līdz Baltijas jūras augstākajam ziemeļu punktam, sasniedzot Somiju, mājās atgriežoties caur Krieviju un Igauniju.

Plānots, ka ekspedīcija ilgs divas nedēļas ar finišu pie Mangaļsalas mola 14.maijā.

Šis ir paredzēts kā testa brauciens mototehnikai un tehniskām pārbaudēm nometnes, filmēšanas, navigācijas un sakaru tehnikai.

Ekspedīcijas komandai šis brauciens ir otrais kopējais pārbaudes brauciens pirms iecerētā ceļojuma apkārt pasaulei ar motocikliem.

2007.gada 11.augustā viņi startēs moto ekspedīcijā "apPasaule 2007", kurā sešu mēnešu laikā plānots izbraukt ceļus un neapgūtus apvidus piecos kontinentos vairāk nekā 30 valstīs, bez pārtraukumiem veicot pilnu apli apkārt pasaulei.

Ekspedīcijas laikā iecerēts uzņemt filmu, kas ļaus ikvienam sekot līdzi šim ceļojumam. Viens no ekspedīcijas mērķiem ir atrast dažādiem Latvijas ainavu objektiem līdzīgas vietas dažādajās pasaules valstīs.

Ekspedīcijas iniciators un vadītājs ir Sils, kurš 1998.gadā savā pasaules apceļojumā pusi no ceļa veica ar motociklu.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV