Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Dienvidkorejā krāpnieks pārdod ierīci, kas pārvērš krāna ūdeni par svēto

LETA--AFP, 01.07.2010. 13:59

Kāds Dienvidkorejas medicīnas profesors apsūdzēts aptuveni 5000 cilvēku apkrāpšanā, kuriem pārdevis ierīci, kas, pēc viņa vārdiem, spēj parasto krāna ūdeni pārvērst par svēto, ceturtdien pavēstīja Seulas policija.
Dienvidkorejā krāpnieks pārdod ierīci, kas pārvērš krāna ūdeni par svēto

Pārdodot savu izgudrojumu, vīrietis nopelnījis aptuveni 1,7 miljardus vonu (0,8 miljonus latu).

Par ierīču ražošanu un pārdošanu apsūdzēti vēl astoņi cilvēki, ieskaitot profesora sievu un viņas brāli.

Policija pavēstīja, ka 53 gadus vecais profesors savāca svētavota ūdeni no Lurdas Dievmātes svētvietas - pasaulslavenā katoļu svētceļnieku galamērķa Francijā - un saskaņā ar viņa apgalvojumiem saglabāja un transformēja tā dziedējošās īpašības digitālā formā. Šīs brīnumainās īpašības viņš "pārnesa" uz papīra un keramiskajiem ūdens filtriem. Pēc viņa vārdiem, šāds ūdens spēj ārstēt dažādas saslimšanas, ieskaitot diabētu un vēzi.

Keramiskos ūdens filtrus, kas veikalos parasti maksā 1500 vonus (aptuveni 70 santīmus), viņš pārdeva par 40 000 vonu (aptuveni 19 latiem). Filtri, kuri saskaņā ar viņa apgalvojumiem spēj ārstēt diabētu un vēzi, tika pārdoti par 90 000 vonu (42 latiem).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV