Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„Cūkas" iekaro Rīgu

Kaspars Vārpiņš, 02.07.2010. 09:07

Šo sestdien pienāk tas mirklis, kad „cūkas" iekaros Rīgu. Kas ir tās „cūkas"? Tā ir kāršu spēle, ko zina un māk kā jauns, tā vecs, kā nabags, tā bagāts. Tā ir tradicionāla latviešu izlaidei paredzētā kāršu spēle. „Cūkām" gan ir arī citi nosaukum, pēc kurām spēle tiek atpazīta. Dažviet Latvijā šī kāršu spēle tiek saukta arī par „Durakiem", „Sušķiem" un vēl dažādiem nosaukumiem.
„Cūkas" iekaro Rīgu

Sestdien, 3. jūlijā, pulksten 13:00 (reģistrācija līdz 12:45) „Dzintara boulingā", kas atrodas tirdzniecības centrā „Domina shopping", Ieriķu ielā 3, norisināsies pirmais kāršu spēles „Cūkas" turnīrs Rīgā. Tajā aicināts piedalīties ir ikviens, arī daiļā dzimuma pārstāves, jo iepriekšējos turnīros, kas norisinājušies Liepājā, uzvaras laurus plūkušas ir arī sievietes.

Tiekamies sestdien un noskaidrosim, kurš vai kura ir labākais kāršu spēlē „Cūkas", savas kārtis līdzi nav jāņem. Ar noteikumiem var iepazīties mājaslapā http://turnirs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV