Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pozitīvi vērtē iespēju sēdēt pilsētas zālienos

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 02.07.2010. 14:00

Aptuveni 60% rīdzinieku atbalstījuši izmaiņas sabiedriskās kārtības noteikumos, kuri ļauj sēdēt visos pilsētas zālienos, izņemot kanālmalas nogāzes – šādus datus maijā veiktajā aptauja ieguvis Tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centrs SKDS.
Pozitīvi vērtē iespēju sēdēt pilsētas zālienos

Izmaiņas noteikumos neatbalsta 30% aptaujāto, 10% respondentu noteikta viedokļa nebija. Biežāk nekā caurmērā atbalstu pauduši vīrieši, iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 44 gadiem, privātajā sektorā strādājošie, cilvēki ar vidēji augstiem vai augstiem ienākumiem, kā arī Centra rajonā un Zemgales priekšpilsētā dzīvojošie. Savukārt sievietes, rīdzinieki, kuri vecāki par 55 gadiem, respondenti ar pamatizglītību, valsts sektorā nodarbinātie, nestrādājošie, aptaujātie ar vidēji zemiem ienākumiem, Vidzemes priekšpilsētā un Latgales priekšpilsētā dzīvojošie biežāk lēmumu atļaut sēdēt pilsētas zālienos neatbalstīja.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV