Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Lapmežciemā sola karstuma rekordu visā Zvejnieksvētku vēsturē

Imants Mozers, 07.07.2010. 13:58

Vadoties pēc sinoptiķu prognozēm, Zvejnieksvētku organizatori pasākumam "Zvejnieksvētki NR1", kas notiks 10. jūlijā Lapmežciema pludmalē, garantē karstāko nakti pludmalē svētku svinēšanas pēdējos 20 gados.

Kā pastāstīja Lapmežciema kultūras nama vadītāja Laila Zacmane, šogad svētkos būs īpaši plaša programma, jo pasākumi risināsies gan stadionā un estrādē, gan vakarā pludmalē.

Jau 10.00 no rīta stadionā notiks:

Riteņbraukšana bērniem līdz 12 gadu vecumam.
Sacensības volejbolā un basketbolā.
Draudzības spēle futbolā.
Sacensības "Zvejnieku zābaka mešana tālumā".

14.00 Sagaidīsim Jūras valdnieku "Neptūnu" jūras krastā.

15.30- 17.00 Virves vilkšanas sacensības.
Dejos tautisko deju kolektīvi

No 20.30 Dziedās Signija Miltiņa un Jānis Švarcbahs. Rock and roll deju grupa "Ķengurroks"
Līnijdejotāju kluba "Jautrie zābaciņi" uzstāšanās
Teātra deju studija "Savanna" un deju studija "Mirāža"

22.00 Zaļumballe kopā ar grupu "Opuss C"

Darbosies Annels atrakcijas.

Visi pasākumi stadionā un estrādē būs par brīvu!

Bet īstā nakts jautrība sāksies no 21.00 pludmalē, kur sāksies nakts pasākums „Zvejnieksvētki NR.1", kas notiks jau septīto gadu!

Kā jau iepriekš ziņots, Jūrmalas smiltīs, pašā jūras krastā uz lielās skatuves ar koncertiem šī gada populārākie pašmāju mūzikas projekti: O!kartes akadēmija un "Musiqq". Vakara otrajā daļā ar dekādes deju hitu mega mix šovu visus ballēties gribētājus priecēs DJ Agent no Recycled Music un šībrīža atzītākais GO-GO šovs Dance Delukss

Organizatori apgalvo, ka nakts temperatūras rekords pludmalē +22 grādi, kas tika uzstādīts 2006. gadā, kad pasākumu apmeklēja vairāk kā 3000 cilvēku tiks pārsniegts, tāpēc visus atpūtniekus aicina plānot savlaicīgu ierašanos pasākumā, vai arī iegādāties biļetes uz pasākumu " Biļešuparadīzē" iepriekšpārdošanā, jo šoreiz nakts pasākuma temperatūra gan gaisā, gan uz skatuves tuvosies absolūtam rekordam!

Pasākuma laikā būs bikini meiteņu fotosesija, Annels atrakcijas, izklaides ūdens bumbā pa jūru, konkursi, balvas un citas aizraujošas svētku izklaides.

Bērniem līdz 8 gadu vecumam ieeja brīva!

Biļetes iepriekšpārdošanā uz pludmales pasākumu pieejamas kasēs www.bilesuparadize.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV