Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Jahtas Anno Domini komanda aicina apdziedāt Lielupes grīvu

Uģis Buļbiks, 08.07.2010. 11:32

Jahtas Anno Domini komanda pirmo reizi iecerējusi rīkot Lielupes grīvas apdziedāšanu kopīgi ar X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku dalībniekiem.
Jahtas Anno Domini komanda aicina apdziedāt Lielupes grīvu

"Kā zinām, Lielupes ieteka jūrā šopavasar ir daudz pārcietusi. Dziļās ziemas radītais ledus te tika skarbi spridzināts, bet palu ūdeņi noskaloja lielu daļa krasta Lielupes ietekā Vakarbuļļu pusē un tagad te ir stāvkrasts. Jahtas Anno Domini komanda ar dziesmām grib vairot upes spēku un svētību", stāsta Lielupes apdziedāšanas idejas autors, jahtas Anno Domini kapteinis Uģis Buļbiks.

Jahtas Anno Domini komanda aicina pieteikties tos dziedošos svētku dalībniekus, kuri vēlās piedalīties Lielupes apdziedāšanas akcijā jahtas mājas lapā www.arjahtu.lv

Lielupes apdziedāšana daudziem svētku dalībniekiem būs lieliska iespēja nedaudz atpūsties no spraigā koncertu un mēģinājumu karuseļa un iespēja vienlaikus iepazīt un vairot Lielupes ietekas dabas burvību ar dziesmu.

Jahtas komanda plāno rīkot vairākus apdziedāšanas braucienus, atkarībā no dziedātāju skaita, ik reizi noburājot Lielupes posmu no Baltās kāpas līdz Lielupes ietekai jūrā. Katrā braucienā uz jahtas plānots uzņemt līdz 8 dziedošiem braucējiem.

"Upe atspoguļo dabas spēku, bet dziesmā atbrīvojas cilvēka spēks un dziedot mēs kļūstam brīvāki un laimīgāki. Ceram, ka mūsu iecere izdosies un kļūs par regulāru tradīciju", piebilst jahtas Anno Domini kapteinis Uģis Buļbiks.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV