Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Realitātes spēle „Objekts X" vervē slepenos aģentus misijai Līgatnes „Padomju slepenajā bunkurā"

K. Madžiņš, 09.07.2010. 09:29

Realitātes spēle „Objekts –X" vervē slepenos aģentus misijai jau 10. jūlijā plkst. 18.00 Rehabilitācijas centrā „Līgatne" padomju slepenajā bunkurā notiks realitātes spēle „Objekts X" . Spēle ir piemērots izklaides veids tiem cilvēkiem, kuri ir atraktīvi un asu izjūtu cienītāji, kā arī tiem kas vēlās to izbaudīt. Galvenais spēles uzdevums dalībniekiem ir iejusties slepeno aģentu lomās, kur pēc leģendas ir jāveic slepenas misijas simulācija. Spēles darbība notiek autentiskā bijušās PSRS armijas slepenajā bunkurā, kurš ir paredzēts atomkara draudu gadījumā.

Rehabilitācijas centrā „Līgatne" pirms spēles pieteikušies dalībnieki (rekrūtētie aģenti) saņem ekipējumu un nākamo izlūkdienesta informāciju pēc kuras notiek tālākā spēles darbība.

PSRS armijas slepenās vienības „Astotās pārvaldes" rīcībā ir nonākusi informācija: „Līgatnes slepenajā pazemes bunkurā ir fiksēta teroristu organizācija, kas sevi dēvē par „Zaļās brīvības" cīnītājiem. Teroristu rīcībā ir nonākusi nezināmas izcelsmes viela – „Objekts X" ar kuru tiek veikti bīstami eksperimenti. Lai novērstu „Zaļās brīvības" cīnītāju terorisma draudus „Astotā pārvalde" vervē slepenos aģentus (dalībniekus) misijai –„Objekta X" nolaupīšanai. Slepenajiem aģentiem pēc izlūkdienesta dotās informācijas un dubultaģentu atstātajām norādēm pazemes bunkurā ir jāatšifrē „Objekta X" atrašanās vieta un tas jānolaupa. „Objekts X" reglamenta paredzētajā kārtībā saudzīgi jānogādā virszemē un jānodod „Astotās pārvaldes" aģentu rokās. Ja aģenti nespēj veikt misiju noteiktā laika posmā, tad bunkurs tiek evakuēts."

Padomju armijas slepenajam bunkuram, kurš atrodas SIA Rehabilitācijas centrā "Līgatne", slepenības zīmogu noņēma tikai 2003. gadā. Kopš bunkurs ir atvērts publiskai apskatei, tas ir kļuvis par iecienītu tūrisma apskates objektu. Bunkurs atrodas 9 metrus zem zemes un ir 2000 m2 liels. Tas ir vienīgais autentiski saglabātais bunkurs Latvijā.

Spēlē dalību var ņemt jebkurš cilvēks, kas sasniedzis 12 gadu vecumu. Līdz 12.g.v. spēlē var piedalīties kopā ar vecākiem/aizbildņiem. Spēles dalībnieku maksimālais skaits – 30.

Plašāka informācija un pieteikšanās spēlei:
www.bunkurs.lv
objektsx@rehcentrsligatne.lv
Pietikšanās un uzziņu tālrunis: 64161948; 26467747
www.rehcentrsligatne.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV