Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Augošā pieprasījuma dēļ Lauku labumu tirdziņš pie tirdzniecības centra "Spice" piektdienās strādās ilgāk

Maija Trikule, 12.07.2010. 11:56

Sakarā ar augošo pircēju pieprasījumu un zemnieku interesi iknedēļas Lauku labumu tirdziņš pie t/c Spice sākot no 16.jūlija strādās divas stundas ilgāk: tas gaidīs pircējus piektdienās no 13:00 - 19:00 un sestdienās no 10:00 - 17:00. Šādos laikos tirdziņš darbosies katru piektdienu un sestdienu līdz pat 30.oktobrim.
Augošā pieprasījuma dēļ Lauku labumu tirdziņš pie tirdzniecības centra "Spice" piektdienās strādās ilgāk

Lauku labumu tirdziņā apmeklētāji var iegādāties svaigāko un aktuālāko produkciju tieši no Latvijas zemniekiem. Vasarā tirdziņa piedāvājumā ir svaigi dārzeņi un ogas, kā arī veselīgi ogu pārstrādes produkti, zaļumi, garšaugi, piens, siers, lauku olas, medus, smiltsērkšķu produkti, maize, gaļa (svaigu, žāvētu, vītinātu), sēnes, kā arī svaigas un kūpinātas zivis. Iesakām nobaudīt gardos mājas konditorejas izstrādājumus - kūciņas, bulciņas, pīrādziņus, ceptas vafeles, konfektes, kā arī dabīgu mājas saldējumu. Krāšņumaugu mīļotājus tirdziņā priecēs stādi puķu podos un kastēs.

Šobrid pircēji visvairāk iegādājas tomātus, gurķus un zaļumus - lokus, dilles, spinātus, lapu salātus, gailenes, kā arī garšaugus podiņos, kurus ikviens var audzēt mājās uz palodzes. Tie ne tikai labi izskatās, bet arī ir labs saimnieču palīgs ēdienu gatavošanā. Apmeklētāju iecienīts ir arī gardais izlejamais Užavas alus, kurš ir pārdošanā katru piektdienu. Alus tirgotāji stāsta, ka dienā vidēji tiek pārdots ap 350 litri alus.

Ziņas par tirdziņa dalībniekiem un nopērkamajiem produktiem, tiek apkopotas īpašā Lauku labumu tirdziņa blogā skat. http://laukulabumi.wordpress.com/.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV