Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Dibinās lielāko jauniešu politisko spēku Latvijā

Edgars Vaikulis, 13.07.2010. 10:33

Izveidojot sadarbības padomi „Jaunieši par Labu Latviju!", ceturtdien, 15. jūlijā, plānots dibināt lielāko politisko jauniešu spēku Latvijā, kurā būs apvienojušies vairāk nekā 3000 Tautas partijas un partijas „LPP/LC" jaunieši.

Paredzams, kas pasākumā tiks parakstīts sadarbības memorands, ar kuru organizācijas apņemas atbalstīt Tautas deklarācijas principus, piekrītot, ka Latvijas sabiedrībā cilvēkam ir jābūt pirmajā vietā un Latvijai aktīvi jāaizstāv savas nacionālās intereses.

Tāpat abas organizācijas plāno vienoties par kopīgu startu 10. Saeimas vēlēšanās visos vēlēšanu apgabalos politiskās apvienības „Par Labu Latviju!" sastāvā, sadarbību vēlēšanu kampaņas organizēšanā un realizēšanā, kā arī kopīgu atbalstu visiem jauniešu kandidātiem.

Sadarbības memorands arīdzan paredz apņemšanos īpaši aizstāvēt jauniešu intereses 10. Saeimā, tai skaitā, kvalitatīvu vidējo un augstāko izglītību, konkurētspējīgu biznesa vidi, valsts atbalstu sportam un interešu izglītībai, mūzikas un mākslas skolu tīkla saglabāšanu, nabadzības izskaušanu bērnu un jauniešu vidū Latvijas reģionos.

Jauniešu politiskā spēka dibināšanas pasākumā piedalīsies „Par Labu Latviju!" valdes priekšsēdētājs, pirmais Latvijas Valsts prezidents kopš neatkarības atjaunošanas Guntis Ulmanis, kā arī valdes locekļi – Andris Šķēle, Ainārs Šlesers un Aleksejs Šeiņins. Tautas kustība jauniešu pasākumā pārstāvēs tās priekšsēdētājs Andrejs Ēķis.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV