Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Akcija „Ar 10 000 taureņiem palīdzēsim.lv bērniem" noslēgusies ar 8840 taureņiem

TC Mols, 14.07.2010. 09:05

Oficiāli noslēgsies labdarības organizācijas "Palīdzēsim.lv" rīkotā akcija „Ar 10 000 taureņiem palīdzēsim.lv bērniem", kura ilga no 14. jūnija līdz 12. jūlijam. Tās mērķis bija savākt 10 000 latu piecu bērnu ārstēšanai, tomēr, akcijai noslēdzoties, pietrūkst vēl 1160 latu, lai sarūpētu Raivim dzirdes aparātu.
Akcija „Ar 10 000 taureņiem palīdzēsim.lv bērniem" noslēgusies ar 8840 taureņiem

Lai tomēr savāktu visu nepieciešamo naudas summu Raivja dzirdes aparāta iegādei, akcijas organizatori aicina palīdzēt Raivim, veicot ziedojumu „palīdzēsim.lv" kontā, norādot konkrētu mērķi („taureņu akcija– Raivim"). Norēķinu rekvizīti – AS SEB banka LV90UNLA0050013761397, SWIFT kods: UNLALV2X. Vēl ziedot 1LVL var, piezvanot uz labdarības tālruni 90006888.

Raivis ir 9 gadīgs puika, kustīgs un apķērīgs, diemžēl viņam ir runas traucējumi un vājdzirdība. Taču puisēns sekmīgi mācās Valmieras vājdzirdīgo internātpamatskolā. Saziņu viņam nodrošina valsts apmaksātais kohliārais implants, bet, lai uzlabotu valodas izšķiršanas kvalitāti, būtu nepieciešama frekvenču modulācijas iekārta. Nepieciešamie izdevumi – Ls 1120. Katrs var palīdzēt savākt šo naudu, lai Raivis jau augustā sekmīgi varētu sākt gatavoties jaunajam mācību gadam!

„Akcija ir noslēgusies, tomēr es ceru, ka tās laikā izstarotā sirsnība un savu līdzcilvēku mīlestība nekur nepazudīs, un kopīgi mēs spēsim atrast veidu, kā palīdzēt Raivim izjust apkārtējo pasauli jaunās un skaistās skaņās. Vēlos atgādināt, ka labiem darbiem ne vienmēr vajadzīgi īpaši organizēti pasākumi, tos mēs varam darīt arī ikdienā, tāpēc aicinu katru atrast veidu, kā palīdzēt kādam, kas nonācis grūtībās", aicina Lelde Gangnuse, tirdzniecības centra „Mols" menedžere.

Labdarības akcijas simbols bija taurenis, tāpēc par katru ziedojumu viens krāsains taurenis tiek iekārts „Mola" griestos, veidojot krāsainas taureņu debesis. Akcijas noslēguma pasākumā 11. jūlijā taureņi kopā ar baloniem pacēlās gaisā, lai aiznestu tālumā bērnu sapņus un tie atgrieztos jau piepildījušies. Tāpat ar jauku koncertu visus priecēja dziedātāja Gunta Ēķe un grupa Amurr, Kārlis Kazāks un Mārtiņš Ruskis.

Akcijas organizatori saka lielu paldies visiem atsaucīgajiem un labas gribas cilvēkiem par atbalstu akcijas laikā un īpaši visiem, kas atrada veidu kā palīdzēt Lindai, Raivim, Valērijai, Iļjam un Rūtai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV