Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Uzstādīs pirmo zobu birstīšu tirdzniecības automātu Baltijas valstīs

Juris Lācis, 15.07.2010. 09:07

Veselības veicināšanas valsts aģentūras pētījumi liecina, ka Latvijas iedzīvotāji zobu higiēnai nepievērš pietiekamu uzmanību, jo aptuveni tikai puse iedzīvotāju zobus tīra biežāk nekā vienu reizi dienā, bet zobārstu, piemēram, 2000.gadā ne reizi nebija apmeklējusi trešā daļa Latvijas iedzīvotāju.

Flashdent birstīte ir inovatīvs, vienreiz lietojams zobu tīrīšanas līdzeklis, kuras kātiņā ir iestrādāta no dabīgām sastāvdaļām izgatavota zobu pasta. Ar pāris kustībām, piespiežot birstītes konstrukciju, tā ir gatava lietošanai. Zobu tīrīšanai nav nepieciešams ūdens. Videi draudzīgais zobu gēls neputo, pasargājot Jūsu drēbes no traipiem. Atšķirībā no tradicionālajām pastām, Flashdent gēls nesatur alkoholu un triklozānu.

Flashdent komanda pašlaik strādā pie vērienīga projekta, lai nākotnē vienreizlietojamo zobu birstīšu automāti būtu pieejami jebkurā sabiedriskās ēdināšanas vietā, īpaši akcentējot skolas un citas mācību iestādes, šādā veidā rūpējoties par bērnu un jauniešu zobu higiēnu.

Lai noskaidrotu un uzklausītu sabiedrības viedokli, šīs nedēļas nogalē Salacgrīvā, "Positivus" festivālā un nākošnedēļ Liepājā, "Baltic Beach Party" teritorijā uzstādīs Flashdent vienreiz lietojamo zobu birstīšu tirdzniecības automātu.

Flashdent oficiālais izplatītājs Baltijas valstīs ir Sia Baltic Tiger.

Papildu informācija:
www.flashdent.lv,
info@baltictiger.lv
gsm. 28665658

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV