Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Valmierā notiks gaisa balonu nakts spīdēšana

Elīna Neimane, Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību speciāliste, 19.07.2010. 15:25

Piektdien, 23.jūlijā, plkst. 23.00 Starptautiskā gaisa balonu festivāla „Valmieras kauss 2010" ietvaros Dīvaliņa pļavā norisināsies gaisa balonu nakts spīdēšana. Tajā gan lieliem, gan maziem valmieriešiem un pilsētas viesiem būs iespēja redzēt piepūstus un dažādās krāsās izgaismotus gaisa balonus.

Turpat notiks arī svētku balle, kurā spēlēs grupa „Velves" no Smiltenes un DJ Viesis. Ieeja pasākumā būs bez maksas.

Jau iepriekš ziņots, ka no 21.līdz 25. jūlijam Valmierā norisināsies jau 5. Starptautiskais gaisa balonu festivāls „Valmieras kauss 2010", kura ietvaros notiks arī Latvijas meistarsacīkstes gaisa balonu sportā. Festivālā šogad startēs 23 komandas no Latvijas, Lietuvas, Slovākijas un Polijas, kā arī būs iespēja redzēt dirižabli no Lietuvas. Interesentiem būs iespēja vērot dirižabli „Omnitel" no Lietuvas.

Pirmais lidojums paredzēts 21.jūlijā plkst. 19.00. Sacensības norisināsies katru dienu gan rīta, gan vakara lidojumos līdz 24.jūlijam. Rīta lidojumi plānoti no plkst. 6.00, savukārt vakara lidojumi no plkst. 19.00. Dirižabli būs iespēja vērot 23. un 24.jūlija lidojumos. Gaisa balonu festivāls „Valmieras kauss 2010" ar rīta lidojumu noslēgsies svētdien, 25.jūlijā.

Jāpiebilst, ka gaisa balonu lidojumi notiks tikai labvēlīgos laika apstākļos. Lidojumu precīzu laiku un vietu noteiks sacensību direktors tieši pirms paredzētā lidojuma. Informācija par lidojumiem būs pieejama interneta mājas lapā www.naclidot.lv, kā arī zvanot uz Valmieras Kultūras centru pa tālruni 64207207.

Festivāla norisi atbalsta Valmieras pilsētas pašvaldība, AS „Valmieras piens", Coca Cola Hellenic Latvia., „Valmiermuižas alus", SIA „Dylan Distribution", viesnīca „Naktsmājas".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV