Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

No šodienas Rīgā var sākt darboties vasaras kafejnīcas

LETA, 01.05.2007. 12:30

Pašlaik izsniegtas atļaujas 84 vasaras kafejnīcu atvēršanai Rīgā, bet tas neliedz iesniegt pieteikumus to atvēršanai arī vēlāk...
No šodienas Rīgā var sākt darboties vasaras kafejnīcas
Pašlaik lielāko kafejnīcu ar 216 sēdvietām paredzēts ierīkot Doma laukumā pie kafejnīcas "Doms". Tai seko vasaras kafejnīca ar 180 sēdvietām pie kafejnīcas "13 krēsli" Doma laukuma stūrī un kafejnīca ar 120 sēdvietām pie bāra "Paldies Dievam Piektdiena ir klāt" 11.novembra krastmalā.

Uz pašvaldības īpašumā esošās zemes tiks atvērtas septiņas kafejnīcas - divas Līvu laukumā, pa vienai Esplanādes parkā, Rīgas kanāla malas apstādījumos pie Radio ielas, Buļļu salas pludmalē, 11.novembra krastmalā pretī Bīskapa gātei un Vērmanes dārzā.

Pašlaik izsniegtas atļaujas divu kafejnīcu atvēršanai Līvu laukumā - pie restorāna "4 Rooms" ar 52 sēdvietām un pie restorāna "Steiku Haoss" ar 56 sēdvietām.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV