Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

ZZ Baltic Beach Party pārsteigums - The Flying Bulls Aerobatisc team

Lana Daniela, 23.07.2010. 09:20

22.-24. jūlijā Liepājā norisinās ilgi gaidītā ZZ Baltic Beach Party, kas šogad svin savu 10. dzimšanas dienu. Kā jau svētkos pienākas, būs arī pamatīgs pārsteigums – aerobātikas šovs The Flying Bulls Aerobatics team, kas izpildīs neredzētus trikus virs Liepājas pludmales, vienam otram pasākuma apmeklētājam liekot pārsteigumā norīt kokteiļa salmiņu. Avio trikus varēs novērtēt ikviens, ja vien sestdien, 24. jūlijā, plkst 20.30 pavērsies Liepājas debesīs.
ZZ Baltic Beach Party pārsteigums - The Flying Bulls Aerobatisc team

Pirmo reizi čehu apvienību ar trim vīriem Miroslavu Kreici, Jirži Salleru un Jirži Vepreku, kā arī viņu vadītāju Radoslavu (īsāk Radku) Mahovu ieradās Latvijā 2008. gadā, kad notika jautrais pašdarināto lidaparātu konkurss Red Bull Flugtag. Starp citu, Radka ir vienīgā sieviete pasaulē, kas vada aeroakrobātikas komandu.

The Flying Bulls Aerobatics Team turpina labākās čehu aeroakrobātikas tradīcijas, tās pirmsākumi ir meklējami 1960. gados, kad komanda ar nosaukumu Box Trener pārstāvēja bijušo Čehoslovākiju. 1998. un 1999. gados komanda ieguva Grand Prix Pasaules čempionātā aeroakrobātikā. Kopš 2001. gada aeroakrobātikas komandu atbalsta Red Bull un tā startē ar nosaukumu The Flying Bulls Aerobatics Team. Komanda The Flying Bulls Aerobatics team savus trikus veic ar četrām Zlin Z50 lidmašīnām un viņu priekšnesums ilgst 20 minūtes līdz pusstundai.

Vairāk informācijas: www.flyingbulls.cz un redbull.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV