Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Notiks pirmais Ādažu visnovada festivāls/forums „Forest Fest"

Agris un festivāla brīvprātīgo organizatoru kolektīvs, 23.07.2010. 09:52

Sestdien, 31. jūlijā, Ādažu novada topošajā atpūtas parkā „Leiputrija" notiks pirmais visnovada festivāls/forums.
Notiks pirmais Ādažu visnovada festivāls/forums „Forest Fest"

Idejas autori un pasākuma brīvprātīgie organizatori ir Ādažu jaunieši, kas vēlas savā novadā ieviest jaunu ikgadēju tradīciju – no ierastajiem mazliet atšķirīga formāta festivālu - savu novadnieku (un ne tikai) priekam.

Festivāla viens no centrālajiem notikumiem būs forums, kurā ir aicināti piedalīties pilnīgi visi novada uzņēmēji, pašdarbnieku pulciņi, biedrības un citas organizācijas, kas darbojas Ādažu novadā. Apmeklētājiem šis forums būs īpaši interesants, jo tas paredz, ka foruma dalībnieki tā apmeklētājus iepazīstinās ar sevi, rīkojot izklaidējošas aktivitātes: konkursus, sacensības, degustācijas, paraugdemonstrējumus u.tml.

Otrkārt, festivāls vienlaicīgi būs arī sporta svētki: visu dienu notiks sacensības komandām lielajā stafetē, kur dalībniekiem būs jādemonstrē gan savas fiziskās spējas, gan attapība. Un starpcitu, līdz pat pasākuma dienai ikviens sportot gribētājs tiek gaidīts pieteikt savu komandu lielajai stafetei 2 vīru un 2 dāmu sastāvā!

Bez tam festivālā notiks arī citas sportiskas aktivitātes: „Leiputrijas" stafete, foto orientēšanās u.c.

Treškārt: Notiks pirmā Ādažu talantu parāde, kurā piedalīsies novada talantīgākās personas, demonstrējot gan tradicionālas, gan ne tik tradicionālas prasmes. Uzvarētāju noteiks skatītāju balsojums.

Ceturtkārt: kā gan bez mūzikas un kārtīgas zaļumballes vai ne? Vakarā pēc talantu parādes uz skatuves kāps Ādažu novada un tā apkārtnes dzīvās mūzikas ansambļi, kam sekos lustīga zaļumballe.

Bet ar to viss nebeigsies, jo, pirmkārt, festivāla teritorijā ir iespējama arī nakšņošana jaukā kempingā vai viesu namā, un otrkārt – vēl nākamajā rītā brokastosim baudot uz ugunskura gatavotu „Leiputrijas" skābeņu zupu, kā arī godināsim stafetes, talantu parādes un citu disciplīnu laureātus.

Ieejas maksa: LVL 2,00 (Bērniem no 7-12 g.v. un pensionāriem: LVL 1,00)

Visa informācija par dalības iespējām festivālā, par programmu, par to kā nokļūt festivālā u.c.: www.leiputrija.com/forestfest

Uz tikšanos Ādažos!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV