Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

10.Saeimas vēlēšanām iesniegti vēl divi kandidātu saraksti

Kristīne Bērziņa, 23.07.2010. 21:17

Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) šodien deputātu kandidātu sarakstus 10.Saeimas vēlēšanām iesniedza partija „PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" (PCTVL) un partija „Par prezidentālu republiku".

Gan PCTVL, gan „Par prezidentālu republiku" kandidātu saraksti iesniegti visos piecos Saeimas vēlēšanu apgabalos – Rīgā, Vidzemē, Latgalē, Zemgalē un Kurzemē. PCTVL sarakstā pieteikti 97 deputātu kandidāti, bet „Par prezidentālu republiku" sarakstā - 93 deputātu kandidāti.

Tādējādi kopā ar šodien iesniegtajiem kandidātu sarakstiem 10.Saeimas vēlēšanām pavisam pieteikti trīs partiju un partiju apvienību kandidātu saraksti un 305 deputātu kandidāti.

Kandidātu sarakstu pieņemšana 10.Saeimas vēlēšanām turpināsies līdz 3.augustam. Iesniegtie un reģistrētie kandidātu saraksti ir pieejami CVK mājas lapā internetā www.cvk.lv sadaļā „10.Saeimas vēlēšanas/Kandidātu saraksti, programmas"

Šajā nedēļā iesniegtos deputātu kandidātu sarakstus CVK reģistrēs pirmdien, 26.jūlijā. CVK sēde notiks plkst.10.00 Smilšu ielā 4, Rīgā.

10.Saeimas vēlēšanas notiks šā gada 2.oktobrī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV