Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Ātri kredīti internetā tagad arī uzņēmumiem

Juris Grišins, 29.07.2010. 14:43

Līdzīgi kā privātpersonām dažkārt rodas nepieciešamība izmantot mikrokredītu aizdevumus, tā arī uzņēmumiem var rasties vajadzība pēc ātra kredīta. Kopš 2010. gada jūlija SIA Capitalia ir uzsākusi īstermiņu aizdevumu izsniegšanu sabiedrībām, piedāvājot kredītus no Ls 500 līdz 5,000 Ls apmērā. Kredīti tiek piešķirti līdz 6 mēnešu termiņam un tiem par nodrošinājumu var kalpot krājumi, debitori, pamatlīdzekļi un citi uzņēmuma aktīvi. Aizdevumam var pieteikties mājas lapā www.capitalia.lv/mikrokredits/ vai zvanot.

"Jau pirmo dienu laikā kopš uzsākām izsniegt mikrokredītus, esam jutuši lielu klientu interesi. Mūsu aizdevuma izsniegšanas nosacījumi ir daudz pielaidīgāki nekā komercbankām un mēs labprāt strādājam arī ar pavisam nelieliem uzņēmumiem. Esam izsnieguši mikroaizdevumus transporta, sabiedriskās ēdināšanas, mazumtirdzniecības un daudzās citās nozarēs strādājošām kompānijām" informē SIA Capitalia vadītājs Juris Grišins.

Ātrie kredīti var tikt izmantoti apgrozāmo līdzekļu finansēšanai, kā arī nelielu investīciju projektu realizācijai. SIA Capitalia saviem klientiem piedāvā arī pamatlīdzekļu finansēšanu uz nomaksu, kā arī faktoringa (debitoru iegādes) un kredītlīnijas risinājumus. "Mūsu aizdevumi ir paredzēti tiem maziem un vidējiem komersantiem, kuriem bankas saka "nē"", apkopo J. Grišins.

SIA Capitalia ir dibināta 2007. gadā un tās vadības komandu veido investīciju speciālisti ar plašu starptautisko pieredzi, kas ir vadījuši riska kapitāla ieguldījumu veikšanu vairāk kā 20 uzņēmumos Latvijā. Papildus ātro aizdevumu izsniegšanai, uzņēmums sniedz konsultācijas uzņēmumiem finansējuma piesaistes un kompāniju pirkšanas jautājumos.

Papildus informācijai:

Juris Grišins, t: 28800880, e: juris@capitalia.lv, w: www.capitalia.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV