Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

10.Saeimas vēlēšanām iesniegts partiju apvienības „Atbildība – sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība" saraksts

Kristīne Bērziņa, 29.07.2010. 17:40

Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) šodien deputātu kandidātu sarakstu 10.Saeimas vēlēšanām iesniedza partiju apvienība „ATBILDĪBA – sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība".

Kandidātu saraksts iesniegts visos piecos Saeimas vēlēšanu apgabalos – Rīgā, Vidzemē, Latgalē, Zemgalē un Kurzemē, un tajā pieteikts maksimālais deputātu kandidātu skaits – 115 kandidāti.

Tādējādi līdz šodienai savus kandidātu sarakstus 10.Saeimas vēlēšanām ir pieteikušas astoņas partijas un partiju apvienības, kuru sarakstos kopā ir iekļauti 852 deputātu kandidāti.

Kandidātu sarakstu pieņemšana 10.Saeimas vēlēšanām turpināsies līdz otrdienai, 3.augustam. Rīt, 30.jūlijā, iesniegt kandidātu sarakstus CVK pieteikušās partija „Tautas kontrole" (plkst.11.00) un partiju apvienība „Visu Latvijai" – „Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK (plkst.14.00).

Iepriekš tika ziņots, ka šodien CVK iesniegt sarakstu plānoja arī partija „Latviešu Zemnieku savienība", tomēr „Latviešu Zemnieku savienības" saraksts iesniegts netika. Saraksta iesniedzēji CVK atzina, ka nav paspējuši sagatavot visus nepieciešamos dokumentus.

10.Saeimas vēlēšanām iesniegtie kandidātu saraksti, priekšvēlēšanu programmas un statistika pieejama CVK mājas lapā internetā www.cvk.lv sadaļā „10.Saeimas vēlēšanas/Kandidātu saraksti, programmas".

Šajā nedēļā iesniegtos deputātu kandidātu sarakstus 10.Saeimas vēlēšanām CVK reģistrēs pirmdien, 2.augustā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV