Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pits Andersons iedziedājis Rimi himnu rokenrola ritmos

Zane Eniņa, 02.08.2010. 13:26

Par Latvijas rokenrola karali dēvētais mūziķis Pits Andersons iedziedājis savu ceturto dziesmu latviešu valodā – Rimi jauno himnu "Tas nav veikals, tā ir dzīve", kurai nupat tapis arī videoklips. Dziesma veidota labākajās rokenrola tradīcijās un iemieso ne tikai Rimi galvenās vērtības – augstu kvalitāti, personisku attieksmi un labu cenu piedāvājumu, bet arī akcentē prieku, ko sniedz iepirkšanās gaumīgā, labiekārtotā un ērtā veikalā.
Pits Andersons iedziedājis Rimi himnu rokenrola ritmos

"Ir aprēķināts, ka cilvēks sava mūža laikā vidēji 3 gadus pavada iepērkoties, savukārt, stumjot iepirkumu ratiņus, nobrauc vairāk nekā 1000 kilometrus. Rimi vienmēr ir bijis svarīgi iepirkšanās procesu padarīt ērtu, patīkamu, pozitīvām sajūtām piepildītu, taču ar jauno Rimi himnu un Pirkt'n'Prieks konceptu mēs vēlamies arvien vairāk cilvēkus iedvesmot un atgādināt, ka laiks, ko pavadām veikalos, mums ir jāizbauda un iepirkšanās process jācenšas pārvērst priecīgā un gaišā notikumā. Mēs esam pārliecināti, ka iepirkšanās ir prieks, ko rada kvalitatīvi produkti, labas cenas, kā arī pievilcīga vide un laipna apkalpošana," norāda Rimi Latvia mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Zane Eniņa.

Savā sortimentā nodrošinot augstas kvalitātes produktus par visizdevīgākajām cenām, kā arī laipnu apkalpošanu un personisku attieksmi, Rimi vēlas iepirkšanos no ierasta un nogurdinoša procesa pārvērst priecīgā notikumā. "Rokenrols ir ļoti dzīvīga, azartiska un pacilājoša mūzika. Līdzīgi kā iepirkšanās, tas izstaro dzīvesprieku un raisa pozitīvas emocijas," saistību ar rokenrolu skaidro Pits Andersons.

Sadarbība ar Rimi jaunās uzņēmuma himnas tapšanā Latvijas rokenrola karaļa Pita Andersona muzikālajā pieredzē ir diezgan zīmīgs notikums. Dziesma "Tas nav veikals, tā ir dzīve" ir ceturtais skaņdarbs, ko savā vairāk nekā 50 gadus ilgajā karjerā mūziķis izpilda latviešu valodā, turklāt pašam dejojot arī videoklipa uzņemšanā. „Dziedāt rokenrolu latviešu valodā nemaz nav tik viegli, jo jāsaglabā šim žanram raksturīgais pulss un svinga sajūta," saka mūziķis.

Pirmo reizi Pits Andersons rokenrolu latviski dziedāja 1984. gadā, kad sadarbojās ar Filharmonijas vokāli instrumentālo ansambli "Tip-top". Otrā reize, kad rokenrols tika izpildīts latviešu valodā, bija 2004.gadā – pēc gandrīz 20 gadus ilgas pauzes, piedaloties labdarības projektā un ierakstot dziesmu "Ziemassvētki". Savukārt 2006.gadā, sadarbojoties ar pašmāju kantrī grupu "Juke Box", tika ierakstīta "Ziemassvētku dziesma", kura gada nogalēs radiostacijās tiek atskaņota joprojām.

Jaunās Rimi himnas video klipa uzņemšana notika Rimi lielveikalā Ādažos. Filmēšanā piedalījās deju grupas "Dzirnas" dejotājas, kuras Agra Daņiļeviča veidotajā horeogrāfijā iejutās Rimi veikala pārdevēju lomās.

Dziesma "Tas nav veikals, tā ir dzīve" no šodienas būs dzirdama radio ēterā un Rimi veikalos, savukārt klipi tiks demonstrēti TV, un tos būs iespējams noskatīties arī Rimi mājaslapā www.rimi.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV