Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Augusta beigās Valmierā norisināsies Ziedu svētki „Spēles ar ziediem"

Elīna Neimane, 03.08.2010. 16:30

29.augustā Ziedu svētkos jau septīto gadu Valmieras pilsētā uzziedēs krāšņas kompozīcijas, kas valmieriešus un pilsētas viesus priecēs arī pirmajā skolas dienā – 1.septembrī. Svētku organizatori iecerējuši izveidot dažādas tematiskās ziedu figūras, kas tiks papildinātas ar citiem dabas materiāliem.

„Šogad svētku moto ir „Spēles ar ziediem", ļaujot vaļu mākslinieku fantāzijai. Tiks veidotas dažādas rotaļīgas figūras, kas pārsteigs gan lielus, gan mazus pilsētniekus. 29.augustā visas dienas garumā norisināsies arī dažādas aktivitātes un radošās darbnīcas, sniedzot iespēju ziedu spēlēs piedalīties ikvienam interesentam. Svētku laikā sumināsim arī Valmieras pilsētas pašvaldības izsludinātā konkursa „Dzīves vieta un vide 2010" laureātus. Izveidotās ziedu kompozīcijas Valmierā būs aplūkojamas vairākas dienas, lai ikviens, īpaši skolēni un viņu vecāki pirmajā skolas dienā, varētu tās iemūžināt skaistās fotogrāfijās," informē Valmieras Kultūras centra direktore Vaira Dundure.

Svētku organizatori aicina Valmieras uzņēmumus un iestādes ziedu svētku laikā padomāt par īpašu noformējumu arī savā teritorijā. Lai svētkos taptu košas un krāšņas kompozīcijas, ikviens valmierietis aicināts dāvāt dažādus ziedus un dabas materiālus. Tos visas dienas garumā varēs nest uz Kultūras centru sestdien, 28.augustā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV