Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Rīko sociālo kampaņu "1000 pudeles"

Biedrība "52 Franki", 10.08.2010. 17:41

No augusta līdz 5.septembrim biedrība "52 Franki" sadarbībā ar SIA "Alba 5" un SIA "Zaļā josta" realizē sociālo kampaņu ''1000 pudeles". Sociālās kampaņas mērķis - sabiedrības izglītošana par atkritumu šķirošanas un to saplacināšanas nozīmi, fokusējoties uz Malienas reģiona sabiedrības apziņu, ka šķiroto atkritumu apsaimniekošana konkrētā reģiona iedzīvotājiem ir bez maksas.

Kampaņas norises vieta - Malienas reģions (Gulbenes, Balvu, Alūksnes rajoni (vēsturiskais administratīvais dalījums)) un Cesvaines, Lubānas novads.

Sociālās kampaņas "1000 pudeles" laikā mēneša garumā tiks izvietotas afišas reģiona apdzīvotākajās vietās; tiks veidoti video materiāli, ko paredzēts ievietot vietējo iedzīvotāju apmeklētākajās interneta vietnēs.

12.augustā un 13.augustā kampaņas ietvaros ir paredzētas tikšanās ar vietējām pašvaldībām, kuru mērķis ir aktualizēt un informēt pašvaldības pārstāvjus par iespējām sniegt ieguldījumu pašreizējās situācijas uzlabošanai. Kā arī paredzētas tikšanās ar jauniešiem Gulbenes novada jauniešu centros.

Paralēli informatīvajiem materiāliem 21.augustā notiks SIA "Alba 5" atbalstīts pasākums ''1000 pudeles'', kura laikā Gulbenes centrā tiks celti divi torņi. Viena torņa celtniecībai tiks izmantotas saplacinātas pudeles, bet otra - nesaplacinātas. Gala rezultātā apmeklētājiem būs iespēja ieraudzīt uzskatāmu atšķirību starp telpu, ko aizņem saplacinātas un nesaplacinātas pudeles. Akcija motivēs šķirotās PET pudeles ne tikai izmest tam paredzētajos konteineros, bet arī parūpēties, lai šīs pudeles aizņemtu pēc iespējas mazāk vietas gan konteinerā, gan atkritumu izvešanas mašīnā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV