Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

A/S „Aldaris" pulcēs alus atribūtikas kolekcionārus

Laura Krastiņa, 11.08.2010. 13:36 | komentāri (1)

Šo sestdien, 14. augustā, Latvijas lielākajā alus darītavā „Aldaris" notiks Starptautiskais alus atribūtikas kolekcionāru salidojums, kas būs jau otrais šāda veida salidojums Latvijā pēc neatkarības atgūšanas.

Pasākumā piedalīsies vismaz 70 alus atribūtikas kolekcionāru, tostarp savu dalību pasākumā apstiprinājuši viesi no Lietuvas, Krievijas, Polijas, Somijas un citām tuvākajām kaimiņvalstīm.
Kolekcionāru salidojuma laikā būs iespējams apskatīt dažādas retas alus atribūtikas kolekcijas – glāzes, etiķetes, korķus, paliktņus, pudeles u.c, kā arī plānota mainīšanās ar alus atribūtiku, izsole un alus degustācija.

„Rīkojot alus atribūtikas kolekcionāru salidojumu, mēs vēlamies vēlreiz apliecināt, ka „Aldaris" kā lielākā alus darītava Latvijā rūpējas ne tikai par nozares attīstību, bet arī par īsteniem alus cienītājiem," gandarījumu, ka jau otro reizi izdevies „Aldarī" pulcēt šāda mēroga kolekcionārus, pauž „Aldara" valdes priekšsēdētāja Ināra Šure.

Salidojums norisināsies „Aldaris", Rīgā, Tvaika ielā 44.

Aldaris ir dibināts 1865. gadā un ir lielākā alus darītava Latvijā, kā arī viena no lielākajām Baltijas valstīs. Aldaris ir Carlsberg Group uzņēmums. Aldara produktu portfelī ir aptuveni 50 dažādu dzērienu, kas pārstāv piecas grupas – alu, dzeramo ūdeni, alkoholiskos kokteiļus, bezalkoholiskos dzērienus un enerģijas dzērienus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV