Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

„Bazāru" apmeklējuši vairāk nekā 100 000 cilvēku

Natālija Baškirova, 11.08.2010. 15:45

Tirdzniecības centra „Domina" rīkoto lielo sezonas izpārdošanu jeb „Bazāru" apmeklējuši 104 064 cilvēku, un, salīdzinot ar iepriekšējo „Bazāru", kas notika šī gada februārī, apmeklētāju skaits pieaudzis par 13%, liecina tirdzniecības centra apkopotā informācija.

Visvairāk lielā sezonas izpārdošana tika apmeklēta „Bazāra" pirmajā dienā – ceļu uz tirdzniecības centru mēroja aptuveni 26 000 cilvēku. No rīta pie galvenās ieejas bija pat izveidojusies uz atlaidēm īpaši kāro pircēju rinda. Tie, kuri atnāca visagrāk, tika arī atalgoti - jau tradicionāli pirmajiem 100 „Bazāra" apmeklētājiem tirdzniecības centrs „Domina" izsniedza dāvanu kartes 5 latu vērtībā.

„Bazārs" notika no 4. līdz 8. augustam, un apmeklētāju straume turpināja plūst uz „Dominu" arī pārējo „Bazāra" dienu laikā, tostarp nedēļas nogalē, kad, kā ierasts, cilvēki saulaino laiku labprātāk pavada pie dabas.

Lielās sezonas izpārdošanas jeb „Bazāra" laikā ikvienam bija iespēja iegādāties dažādas preces ar līdz pat 90% atlaidi. Tirdzniecības centra apmeklētāji labprāt izmantoja iespēju ietaupīt, jo piedāvāto preču klāstā bija arī tādas lietas kā, piemēram, sieviešu apavi par 1,99 Ls, cepures par 0,95 Ls, dvieļi par 0,51 Ls, ķermeņa pīlinga geli par 1,20 Ls, kā arī plašs klāsts apģērbu un citu preču par zemām cenām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV