Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas dalība Pasaules EXPO izstādē veicina interesi par Latvijas uzņēmumiem

Ansis Egle, 16.08.2010. 12:10

Pateicoties veiksmīgai Latvijas dalībai Pasaules EXPO izstādē, Ķīnas un visas pasaules uzņēmēji ir izrādījuši interesi par Latvijā ražotiem produktiem un pakalpojumiem.

Kopš Latvijas paviljona atvēršanas Pasaules EXPO izstādē, SIA AERODIUM ir saņēmis priekšlikumus no dažādām Ķīnas pilsētām sadarboties gan vertikālā vēja tuneļu jomā, gan Latvijas preču eksportā uz Ķīnu. Eiropas valstis ir īpaši pievilcīgas Ķīnā un viss eiropeiskais ir pieprasīts dažādās dzīves jomās.

"Ņemot vērā veiksmīgo Latvijas paviljona darbību Pasaules EXPO izstādē Šanhajā un lielo interesi par sadarbību no dažādām Ķīnas pilsētām un uzņēmējiem, pēc EXPO beigām mēs plānojam atvērt Šanhajā biroju ar mērķi izvērst savu darbību Ķīnā un Āzijā. Algojot vietējos profesionāļus, esam radījuši biznesa struktūru, kuras mērķis ir attīstīt uzņēmuma darbību Āzijā. Mūsu pieredze un šī struktūra domājams var kļūt par labu atbalsta punktu arī citiem Latvijas uzņēmumiem, kas plāno uzsākt Ķīnas un Āzijas tirgus apgūšanu," atzīst Ivars Beitāns, SIA AERODIUM valdes priekšsēdētājs.

Īpaši svarīgi ir tas, ka popularitāti ir ieguvis tieši Latvijas paviljons un potenciālie investori ir ieinteresēti sadarboties gan vertikālā vēja tuneļu jomā, gan citu Latvijas preču izplatīšanā Ķīnā. Līdz šim esam tikušies gan ar SONY music, gan Ķīnas NBA vadību, gan dažādu pilsētu vadību un ietekmīgiem uzņēmējiem, kas visi ir izrādījuši nopietnu interesi par turpmāko sadarbību.

Mēs redzam, ka Latvijas paviljons Pasaules EXPO izstādē veicina pozitīvu Latvijas tēla atpazīstamību un veicina interesi par Latvijas precēm un pakalpojumiem.

Izmantojot iegūtās zināšanas un pieredzi, strādājot Ķīnā, kā arī izmantojot radīto biznesa infrastruktūru, mēs piedāvājam Latvijas uzņēmējiem sadarboties Ķīnās un Āzijas tirgus apgūšanā. Tieši tāpēc piedāvājam ieinteresētajiem uzņēmējiem sazināties ar mums, rakstot e-pastu uz sadarbiba@aerodium.lv ."

Lai uzzinātu plašāku informāciju par Latvijas panākumiem Pasaules EXPO izstādē un pasaules uzņēmēju interesi par Latviju klausieties šodien, 16. augustā Latvijas Radio pirmās programmas raidījumu "Monopols", kurā SIA AERODIUM valdes priekšsēdētājs Ivars Beitāns stāstīs par šo un citām ar EXPO saistītām tēmām.

Latvijas paviljona arhitektonisko tēlu ir radījuši arhitekti no Mailītis A.I.I.M.. Latvijas paviljona galvenais piesaistes objekts ir Latvijas uzņēmumā AERODIUM radītais vertikālā vēja tunelis - Laimes Tehnoloģija.

Latvijas paviljons Pasaules EXPO izstādē Šanhajā ir tapis, pateicoties v/a LIAA, VAS Latvijas dzelzceļš, Ventspils pilsētai un Ventspils brīvostai atbalstam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV