Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

pasmejies.lv komanda Vecrīgas ielās piedāvā iespēju braukt reibumā

Linda Gendrika, 17.08.2010. 13:39

Vai jums kādreiz ir bijusi vēlme neapstāties pie luksofora sarkanās gaismas, bet turpināt ceļu? Braukt pa kreiso ielas pusi uz divu virziena ceļa, nevis labo? Vai pārbraukt strauju līkumu pa taisnāko virzienu – zālienu, apsteigt pārējos satiksmes dalībniekus, neievērojot ceļu satiksmes noteikumus? Vai varbūt jums kādreiz ir bijusi vēlme izmēģināt, kāda būtu braukšana dzērājšofera lomā?
pasmejies.lv komanda Vecrīgas ielās piedāvā iespēju braukt reibumā

Ja kaut uz vienu no jautājumiem atbildējāt apstiprinoši, tad jums ir iespēja to izmēģināt jaunajā datorspēlē „Ceļa gals'", kurā jūsu uzdevums ir vadīt dzērājšofera auto un izvairīties no iespējamajām avārijām, kuras var izraisīt sadursmi ar cietiem ceļu satiksmes dalībniekiem un citiem šķēršļiem, kāpinoties braukšanas ātrumam. Kā jau noprotat, agri vai vēlu, sadursme nav izbēgama.

Popularizējot datorspēli, pasmejies.lv komanda devās arī Vecrīgas ielās, piedāvājot garāmgājējiem iespēju izmēģināt „braukšanu reibumā". Veiksmīgākajiem spēles šoferiem, kuri sasniedza vismaz 500 punktus, tika sarūpētas arī pārsteiguma balvas – pasmejies.lv T-krekls.

http://www.youtube.com/watch?v=w3W1Ai0LSv4.

Spēles mērķis ir vērst cilvēku uzmanību uz šīs asiņainās vasaras vienu no lielākajām problēmām - braukšanu dzērumā.

Spēli izstrādājis portāls www.pasmejies.lv, kur šobrīd atrodamas 6 datorspēles, kas veltītas dažādiem aktuāliem notikumiem Latvijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV