Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„Apokalipses Jātnieki" atklāj "Velozauru"

Mikus Mezītis, 20.08.2010. 16:00

24. augustā no plkst. 19:00 Andrejsalā, „Apokalipses Jātnieki" aicina visus iestūrēt jaunajā velodraugu pulcēšanās vietā - klubā „Velozaurs".
„Apokalipses Jātnieki" atklāj "Velozauru"

Klubs radīts ar mērķi kļūt par ērmriteņu draugu un velo entuziastu iecienītu tikšanās vietu, kurā norisināsies regulāri kultūras pasākumi – izstādes, kino vakari un citi radošie projekti (ne tikai) par un ap velo kultūru. Kā savu omulīgo mājvietu, „Velozaurs" ir izvēlējies Andrejsalas bijušās „Galdniecības" telpas, kuras pasākumu starplaikos būs iespējams izīrēt arī privātiem pasākumiem.

Kluba atklāšanā „Apokalipses Jātnieku" radošā komanda atraktīvā veidā simboliski vērs „Velozaura" durvis un rādīs priekzīmi klātesošajiem, kā pareizi atvērt „Valmiermuižas" alu, kā arī, būs pieejami īpaši „Apokalipses Jātnieku" suvenīri! Pasākuma muzikālais noformējums vēl ir noslēpumā tīts, jo „Velozaurs", tāpat kā „Apokalipses Jātnieki", mīl pārsteigt.

Pasākuma viesiem būs iespēja aplūkot piecu gadu laikā tapušos ērmriteņus, iepazīties ar to tapšanas procesu fotoreportāžās un patērzēt ar pašiem ērmriteņu radītājiem.

Apvienība „Apokalipses Jātnieki" Andrejsalā darbojas jau piekto gadu un darina oriģinālus divriteņus no vecu velosipēdu detaļām un metāla atgriezumiem. Līdz šim, ērmriteņus vienkopus varēja vērot ikgadējā parādē Rīgā maija sākumā, kā arī citur Latvijā pilsētu svētku ietvaros, bet tagad tie tiks izstādīti kā pastāvīgā ekspozīcija klubā „Velozaurs".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV