Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Laima noteiks labāko randiņu vietu ārpus Rīgas

AS Laima, 23.08.2010. 09:25

Visas vasaras garumā AS „Laima" meklēja labākās randiņu vietas ārpus Rīgas, kur katrs Latvijas iedzīvotājs varēja iesaistīties un pieteikt viņaprāt labāko randiņu vietu savā pilsētā. Šobrīd visvairāk randiņu vietas ir pieteiktas no Valmieras un Siguldas, savukārt trešā fināliste tiks noteikta pēc žūrijas atzinuma, izvērtējot iesūtītos stāstus.

„Akcijas rezultāti pārsteidz ar atsevišķu pilsētu iedzīvotāju patriotismu un saliedētību. Visas vasaras garumā sekot līdzi un iestāties par savu pilsētu! Emocionāli esam gandarīti, jo stāstos ir gan likteņstāsti, gan amizanti, mīlestības līkloči. Laimas pulkstenis ir labākās randiņu vietas simbols Rīgā jau daudzus gadu desmitus. Tāpēc šovasar nolēmām dot iespēju arī citai pilsētai iegūt līdzīgu simbolu - Laimas pulksteņa „jaunāko brāli".

Stāsti, ko saņemam no iedzīvotājiem, apliecina mūsu sākotnējo hipotēzi – mīlestība dzīvo katrā pilsētā. Tāpēc trešā finālista noteikšana, žūrijai patiešām būs liels pārbaudījums, jo visi iesūtītie stāsti ir īpaši – ar savu stāstu un pārdzīvojumu," skaidro AS Laima mārketinga vadītāja Dace Kokina.

Iesūtītie stāsti ir visdažādākie – viena no amizantākajām randiņu vietām ir Alūksnē – „Padomju laikos Alūksnē veidojās rinda pie gaļas veikala, kuru veidoja sievas, un pie Šnabja veikala, kuru veidoja vīri, Tā kā veikali bija blakus, vīri un sievas satikās...".

Savukārt citur Latvijā atrodams pat vesels randiņu vietu „komplekss" - „Manā pilsētā Cesvainē ir gan mīlestības taka, gan mīlestības tiltiņš, un ir pat mīlestības saliņa. Ja te būtu „Laimas pulkstenis", tad visi, kas satiktos pie mīlestības „kompleksa", varētu zināt precīzu laiku...."

Stāsti par nezūdošām vērtībām – „Viena no pirmajām lietām, ko es uzzināju par galvaspilsētu, bija tas, ka tur atrodas Laimas pulkstenis, tolaik domāju, ka mamma pārsakās un domāja Laimes pulkstenis, jo tieši šāds nosaukums piestāvētu vietai, kur satikās mani vecāki.."

Stāsti par gada laikiem – „Vislabākais laiks, lai satiktos, ir ziema. Tas tāpēc, lai varētu sasildīties, piespiežoties klāt savam mīļotajam, pēc kārtīgas izvārtīšanās pa sniegu. Ir tik auksti un slapji, bet pats svarīgākais ir tas otrs, kurš tevī skatās ar tik karstu un maigu skatienu. Viņš neskatās pāri vai cauri, bet tieši tevī, tavās acīs, tavā sirdī..."

Visaktīvāk iemīļotās randiņu vietas iesūtījuši iedzīvotāji no Valmieras - 362, bet no Siguldas saņemti 356 stāsti. Tāpat aktīvi randiņu vietas tiek pieteiktas no Kuldīgas, Krāslavas, Saulkrastiem, Alūksnes un Liepājas.

Jau 24. augustā LNT raidījumā „Tautas balss" notiks trešās finālistes. Savukārt uzvarētājas izvēle notiks LNT tiešraidē 27. augustā, kur ikviens Latvijas iedzīvotājs varēs iesaistīties un atdot savu balsi par viņaprāt romantiskāko randiņa vietu ārpus Rīgas.

Apskatīt populārākās randiņu vietas varat: http://www.lnt.lv/lv/shows/tbalss/love/, vai sekot līdzi jaunumiem Twitter.com kontā http://twitter.com/LaimaSaldumi

www.laima.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV