Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Akcija „Top Latvijas Likteņdārzs!" būs skatāma arī internetā

Ieviņa Ancena, 23.08.2010. 10:59

Latvijas Televīzijas rīkotā akcija „Top Latvijas Likteņdārzs!" šo sestdien būs skatāma ne tikai LTV1 ēterā, bet arī internetā, LTV1 mājas lapā www.ltv1.lv.
Akcija „Top Latvijas Likteņdārzs!" būs skatāma arī internetā

Septiņās reportāžās (plkst. 11:00, 12:50, 15:30, 16:35, 17:45, 18:30 un 20:15) skatītāji varēs iepazīties ne tikai ar Likteņdārza ideju un līdzdalības iespējām šī projekta veidošanā, bet uzzināt, kur ieguldīti pērn akcijā saziedotie līdzekļi (Ls 52 000) un iepazīties ar Likteņdārza atbalstītājiem, nesavtīgajiem palīgiem, padomdevējiem un talciniekiem.

Plkst. 21.00 sāksies akcijas noslēgums - tiešraide no koncerta "Mīlestības dziesmas Latvijai" Kokneses pilsdrupās. Šis koncerts būs kora "Balsis" un diriģentu Inta Teterovska un Ginta Ceplenieka realizētās dziesmu aptaujas "Mīlestības dziesmas Latvijai" rezultāts. Te skanēs dziesmas, kuras atzītas par tādām, kas Latvijas iedzīvotājiem visvairāk saistās ar piederību Latvijai un mīlestību uz to: M.Brauna "Daugaviņa" un "Saule, Pērkons, Daugava", Im.Kalniņa "Lilioma dziesma", R.Kaupera "Mana dziesma", J. Kulakova "Gandrīz tautasdziesma", R.Paula "Cielaviņa" un daudzas citas.

Koncertā uzstāsies jauktais koris „Balsis" un diriģents Ints Teterovskis, RBS jauktais koris un diriģents Gints Ceplenieks, Latvijas Meža darbinieku vīru koris „Silvicola" un mākslinieciskais vadītājs Aivars Opincāns, kā arī citi kori, solisti un aktieri: Renārs Kaupers, Ieva Sutugova, Karina Tatārinova, Ieva Akuratere, Mārcis Manjakovs, Ilona Bagele, Igo, Ginta Ēķe, Roberts Pētersons.

Tiešraidi vadīs LTV žurnālisti Aija Kinca un Jānis Geste.

Visas dienas garumā ikviens varēs piedalīties Likteņdārza tapšanā, zvanot pa ziedojumu tālruni 90006483, ar vienu zvanu ziedojot 1 latu. Visi līdzekļi, kas šajā dienā tiks saņemti ziedojumos, tiks ieguldīti „Likteņdārza" amfiteātra būvniecībā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV