Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

MTV skatītājus pārvērš par basketbolistiem

Sadarbībā ar MTV, 02.05.2007. 15:23 | komentāri (1)

MTV sadarbībā ar basketbola klubu „Barons/LMT” un „Sony” rīko vēl nebijušu konkursu un pārvērš MTV skatītājus par basketbolistiem!
MTV skatītājus pārvērš par basketbolistiem

MTV, b/k „Barons/LMT” un „Sony” ikvienam basketbola fanam un MTV skatītājam piedāvā vēl nebijušu iespēju – pavadīt dienu kopā ar b/k „Barons/LMT” spēlētāju un faktiski kļūt par vienu no ‘baroniem’ jau 9.maijā. Konkursa uzvarētājs iegūs iespēju pavadīt dienu kopā ar vienu no b/k „Barons/LMT” spēlētājiem, laimīgais uzvarētājs līdzi varēs ņemt draugu. Savukārt, visus neaizmirstamos notikumus uzvarētājs varēs fiksēt ar jauno „Sony SR52” video kameru, kuru uzvarētājam dāvinās „Sony”.

Konkursa uzvarētājs kopā ar draugu faktiski varēs kļūt par komandas dalībniekiem, jo 9.maijā b/k „Barons/LMT” LBL finālspēles laikā kopā ar komandu atradīsies uz rezervistu soliņa. Tikai uzvarētājam un viņa draugam būs iespēja pārdzīvot to jūtu gammu un garu, kāda valda komandā nozīmīgu spēļu laikā. Ko izsķirošos brīžos komandai saka trenneris? Kas notiek komandas ģērbtuvē pārtraukuma laikā? Kā basketbolisti gatavojas spēlei? To visu varēs uzzināt un izbaudīt kāds laimīgais, kurš spēs pārliecināt b/k „Barons/LMT” un MTV žūriju, ka tieši viņš ir pelnījis balvu. Vairāk informācijas par konkursa noteikumiem un pieteikšanos konkursam www.mtv.lv/basketbols. Skatītājs, kurš uzvarējis konkursā tiks paziņots 8.maijā un konkursa balva būs jāizmanto 9.maijā vai 11.maijā, atkarībā no b/k „Barons/LMT” veiksmes play-off spēlēs.

Šobrīd mājas lapā www.mtv.lv/basketbols notiek balsošana par populārāko kluba basketbolistu. Pagaidām līderis ar 40% balsu ir Kaspars Bērziņš, viņam seko Māris Gulbis ar 33% balsu, trešo vietu ieņem Kērtiss Maršals ar 13% balsu, bet ceturto un piekto vietu katrs ar 7% balsu dala Armands Šķēle un Edgars Jeromānovs. MTV, b/k „Barons/LMT” un „Sony” basketbola konkursa uzvarētājs varēs pavadīt dienu kopā ar skatītāju balsojuma līderi, šobīd popularitātes balsojuma līderi ir arī vieni no rezultatīvākajiem spēlētājiem basketbola laukumā.

Laimīgā konkursa uzvarētāja un b/k „Barons/LMT” kopīgos piedzīvojumus varēs vērot arī raidījumā „MTV Supermercado” jau maija beigās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV