Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Norisināsies lielākais "Baltijas Jauniešu Ekonomikas Forums"

Normunds Teteris, 25.08.2010. 16:55

Biedrība „Pirmie" ir saņēmusi Starptautisko Jauniešu Projektu Aģentūras finansējumu projekta „Baltijas Jauniešu Ekonomikas Forums" realizācijai.

Baltijas Jauniešu Ekonomikas forums būs kaut kas nebijis Baltijas valstu vēsturē. Pirmo reizi kopā sabrauks vairāki simti Baltijas valstu jaunieši, kuri kopā ar pieredzējušākajiem ekspertiem, ekonomistiem un politiķiem spriedīs, diskutēs un veidos jaunu stratēģisku Baltijas valstu attīstības vīziju.

Izstrādātais attīstības plāns tiks iesniegts visu triju valstu valdībām, kurām būs jāņem vērā projekta gaitā izstrādātie stratēģiskie attīstības punkti pieņemot vai grozot likumprojektus, kā arī lemjot par finanšu sadali izglītībai, sportam, kultūrai un citām valstiski svarīgām nozarēm.

Projektu plānots sākt realizēt jau tuvākās nedēļas laikā un kopumā tas ilgs trīs mēnešus līdz brīdim, kad decembra beigās norisināsies foruma gala pasākums ar simtiem jauniešu dalību.

Projektus realizē biedrība „Pirmie" kopā ar Starptautisko Jauniešu Projektu Aģentūru.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV