Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Par labākās randiņu vietas titulu ārpus Rīgas sacentīsies Sigulda, Valmiera un Kuldīga

AS Laima, 26.08.2010. 09:29

Visas vasaras garumā AS „Laima" meklēja labākās randiņu vietas ārpus Rīgas, kur katrs Latvijas iedzīvotājs varēja iesaistīties un pieteikt viņaprāt labāko randiņu vietu savā pilsētā. Šobrīd ir noskaidrotas trīs finālistes – Sigulda, Valmiera un Kuldīga.

Visvairāk randiņu vietas ir pieteiktas no Valmieras un Siguldas, attiecīgi 362 un 356 stāsti. Savukārt trešā fināliste – Kuldīga, tika noteikta pēc žūrijas atzinuma, izvērtējot iesūtītos stāstus.

„Esam patiesi iepriecināti un pat patīkami pārsteigti par iedzīvotāju atsaucību un azartu, piesakot, viņuprāt romantiskākās randiņu vietas savā pilsētā. Jāsaka, ka starp siguldiešiem un valmieriešiem patiesi izvērtās sīva cīņa. Paldies visiem stāstu autoriem par uzdrīkstēšanos atklāt savus mīlas stāstus un pat noslēpumus, kas glabāti pat vairākus gadu desmitus. Latvija ir bagāta ar skaistām vietām un aizrautīgiem iedzīvotājiem, kas caur saviem stāstiem atklāj savas pilsētas skaistākās vietas.

Kāda no trim finālistēm saņems galveno balvu Laimas pulksteņa „mazo brāli", kas tiks uzstādīts pilsētā, ko Latvijas iedzīvotāji atzīs par romantiskāko. Uzvarētājs tiks noteikts pēc skatītāju balsojuma, tāpēc aicinu iedzīvotājus būt aktīviem un atbalstīt savu pilsētu.

Stāsti, ko saņemam no iedzīvotājiem, apliecina mūsu sākotnējo hipotēzi – mīlestība dzīvo katrā pilsētā. Tāpēc trešā finālista noteikšana, žūrijai patiešām bija liels pārbaudījums, jo visi iesūtītie stāsti ir īpaši – ar savu stāstu un pārdzīvojumu," skaidro AS Laima mārketinga vadītāja Dace Kokina.

Iesūtītie stāsti ir visdažādākie – viena no amizantākajām randiņu vietām ir Alūksnē – „Padomju laikos Alūksnē veidojās rinda pie gaļas veikala, kuru veidoja sievas, un pie Šnabja veikala, kuru veidoja vīri, Tā kā veikali bija blakus, vīri un sievas satikās...".

Savukārt citur Latvijā atrodams pat vesels randiņu vietu „komplekss" - „Manā pilsētā Cesvainē ir gan mīlestības taka, gan mīlestības tiltiņš, un ir pat mīlestības saliņa. Ja te būtu „Laimas pulkstenis", tad visi, kas satiktos pie mīlestības „kompleksa", varētu zināt precīzu laiku...."

Stāsti par nezūdošām vērtībām – „Viena no pirmajām lietām, ko es uzzināju par galvaspilsētu, bija tas, ka tur atrodas Laimas pulkstenis, tolaik domāju, ka mamma pārsakās un domāja Laimes pulkstenis, jo tieši šāds nosaukums piestāvētu vietai, kur satikās mani vecāki.."

Un gada laikiem – „Vislabākais laiks, lai satiktos, ir ziema. Tas tāpēc, lai varētu sasildīties, piespiežoties klāt savam mīļotajam, pēc kārtīgas izvārtīšanās pa sniegu. Ir tik auksti un slapji, bet pats svarīgākais ir tas otrs, kurš tevī skatās ar tik karstu un maigu skatienu. Viņš neskatās pāri vai cauri, bet tieši tevī, tavās acīs, tavā sirdī..."

Romantiskākā randiņu vieta ārpus Rīgas tiks noteikta LNT tiešraidē 27. augustā plkst.21:00 , kur ikviens Latvijas iedzīvotājs varēs iesaistīties un atdot savu balsi par viņaprāt romantiskāko randiņa vietu ārpus Rīgas.

Apskatīt populārākās randiņu vietas varat: http://www.lnt.lv/lv/shows/tbalss/love/, vai sekot līdzi jaunumiem Twitter.com kontā http://twitter.com/LaimaSaldumi

www.laima.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV